Amfibia Ministry vs Orient Mako
Odpowiedz do tematu

:
Mako

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Mam słabość do amf, ale tylko tych starszych. Dlatego mako.

:
Vostok - będzieszpanzadowolony

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Noworuskie Amfy to jednak zupełnie nie to samo co CCCP. A skoro masz już taką to tym bardziej trzeba spróbować Orienta.

Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
D@wid
[Usunięty]
:
Dziękuję za wszystkie dotychczasowe opinie. Wydaje mi się słuszne podejście, jakie sugeruje kolega Szajmon: kupić oba ale najpierw ten droższy :) .

Ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w Krk znajdę Mako do pomacania (porównać niebieskie i czarne)? Może ktoś z kumotrów ma i chce zaprosić na kawę i "macanko" do McD? :)

[ Dodano: 2012-06-11, 21:26 ]
Remik, Ciebie nie słucham, bo wystawiłeś Mako na wanilinowej gumie na bazar i szukasz jelenia...znaczy nabywcy :) .

:
Ja zdecydowanie oddałem głos na amfę.
Używałem swojej ponad rok jako g-shocka. Basen, prace domowe, rower, a nawet rąbanie drewna. Złego słowa nie mogę powiedzieć o tym zegarze.
Polecam :wink:

BM też mam i na razie na niego sobie spoglądam tylko, bo pasek jeszcze do niego nie przyjechał. Będzie to tylko i wyłącznie zegarek wakacyjny :wink:

" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy :wink: "
:
D@wid, zapraszam do wątku o krakowskim spotkaniu. Jak dojdzie do skutku to sobie pomacasz niebieskie Mako i Big Mako w wersji czarnej - może ktoś z Krakusów ma jeszcze inne wersje kolorystyczne.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
jak już koledzy pisali Orienta możesz brać w ciemno, z noworuskimi bywa różnie.

:
Weź Amfibię.
Mako i tak sobie w pewnej chwili kupisz :lol:

:
Amfibia IMO bardziej oryginalny wybór.

:
Ode mnie głos na Amfę. Ale mnie to się wszystkie ruskie podobają, stare i nowe.
Taki mam kanon piękna :)

The future will start tomorrow, not today.

symela
[Usunięty]
:
od alledrogo lepiej się trzymać daleko
na e-bayu spokojnie kupisz amfibię za 150 zł
http://www.ebay.pl/sch/mo...d=p3911.c0.m283
np.u tego tylko trzeba wyczekać

Ostatnio zmieniony przez symela 2012-06-19, 18:18, w całości zmieniany 3 razy
:
jednak mako .....

It's better to burn out than to fade away ...

marek75
[Usunięty]
:
ja bym szukal amfibii, ale z tych starszych, fajniejsze sa, i jakosc ponoc lepsza, noworosukie rzeczywiscie awaryjne

:
Moim zdaniem z tej dwójki Mako jest lepszy wyborem .

Pozdrawiam
Rysiek
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum