LukasVanElvis, nie wiem, czy mam wiecej zdjec na meshu, ale mozesz w ciemno brac, bo wyglada dobrze
moj jest od dobrego taniego czlowieka
Odpowiedz do tematu
:
beceen | ***** ***
:
KOledzy, a taki j. springs jak w drugim obrazku to gdzie można nabyć, żeby taką ładną żółtą gumę miał?
:
One chyba są w zestawie, razem z bransoletą. Spytaj się TEGO SPRZEDAWCY albo TUTAJ , cena ta sama, to sklep www sprzedawcy z Allegro ..
Jest jeszcze taka wersja, BEB078:
Cinek napisał/a: |
KOledzy, a taki j. springs jak w drugim obrazku to gdzie można nabyć, żeby taką ładną żółtą gumę miał? |
One chyba są w zestawie, razem z bransoletą. Spytaj się TEGO SPRZEDAWCY albo TUTAJ , cena ta sama, to sklep www sprzedawcy z Allegro ..
Jest jeszcze taka wersja, BEB078:
:
Z tego co pamiętam, to akurat ta guma z tej fotki była dokupiona osobno przez właściciela, który tę fotkę zamieścił na innym forum
:
Ten BEB078 na żywo ma inny odcień bezela i sekundnika niż na tej grafice. Tutaj wygląda na żółty, w rzeczywistości jest pomarańczowy. Wiem, bo mam
Tomek napisał/a: |
Jest jeszcze taka wersja, BEB078: |
Ten BEB078 na żywo ma inny odcień bezela i sekundnika niż na tej grafice. Tutaj wygląda na żółty, w rzeczywistości jest pomarańczowy. Wiem, bo mam
:
Odpowiedz do tematu
No niestety taka guma nie występuje w zestawie Najbardziej podoba mi się ten z blekitnym bezelem. Nic trzeba będzie szukać ewentualnie błękitnej gumy na wakacje Choć podobalby mi się jeszcze taki zły zegarek w stylu U1 sinna