Jak dla mnie 44mm przy białej tarczy to dużo... No i 14mm wysokości... Fajne to przy lotnikach a przy Marine jakoś mniej imho... Dlatego mi tak Kemmnerkowa się widzi - przynajmniej teoretycznie bo na oczy nie widziałem...
Dzięki za reckę - jedna uwaga - nie rób fot zegarków w słońcu
Odpowiedz do tematu
:
Spinner, - będziesz mógł porównać w Zgierzu. Karol chyba ma jeszcze Kemmnerka a i Rzymianka będzie. Fotek robić dalej nie umiem, może na zlocie ktoś jej zrobi ładne zdjęcia
:
Jacek - na zlocie, to się czyta, a nie zdjęcia robi!
:
I jak tam zlotowe porównanie Marinek? Bom zainteresowany takowym.
Bo nie wiem czy ktoś coś w tym szpamie pijackim napisał
Bo nie wiem czy ktoś coś w tym szpamie pijackim napisał
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
agaron, - chłopaki macali i rzymiankę i Karolowego Kemmnerka, nawet gdzieś fotka w spamie pijackim była. Subtelności Kemmnera nie da się zaprzeczyć - ja jednak nie żałuję, że wybrałem Stenka
:
Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że tego typu zegarek jest dla mnie ideałem
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Stenek: piękny, ale za duży.
Kemmner: ma fatalne logo, które co prawda do niektórych zegarów nawet pasuje, ale w tym wypadku jedynie psuje tarczę.
Nic to, szukam dalej.
pozdrawiam
Narfas
Edit: niedobrze. Bardzo niedobrze. Obejrzałem Kemmnery i to logo co prawda pasuje do rzymianki jak siodło do świni, ale będzie mnie teraz męczyć marina z arabskim typo. No mam słabość do rzymianek i marin i nic na to nie poradzę. Ilość zegarków na wishliście wzrosła do dziewięciu. A może i więcej.
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-06-25, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Spinner napisał/a: |
Jak dla mnie 44mm przy białej tarczy to dużo... No i 14mm wysokości... Fajne to przy lotnikach a przy Marine jakoś mniej imho... Dlatego mi tak Kemmnerkowa się widzi - przynajmniej teoretycznie bo na oczy nie widziałem...
Dzięki za reckę - jedna uwaga - nie rób fot zegarków w słońcu |
Stenek: piękny, ale za duży.
Kemmner: ma fatalne logo, które co prawda do niektórych zegarów nawet pasuje, ale w tym wypadku jedynie psuje tarczę.
Nic to, szukam dalej.
pozdrawiam
Narfas
Edit: niedobrze. Bardzo niedobrze. Obejrzałem Kemmnery i to logo co prawda pasuje do rzymianki jak siodło do świni, ale będzie mnie teraz męczyć marina z arabskim typo. No mam słabość do rzymianek i marin i nic na to nie poradzę. Ilość zegarków na wishliście wzrosła do dziewięciu. A może i więcej.
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-06-25, 21:05, w całości zmieniany 1 raz