Odpowiedz do tematu
:
Dzięki wszystkim za pomysły, wczoraj był mecz więc tak tylko rzuciłem okiem - dziś siądę na spokojnie i pewnie coś wybiorę.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Tylko w zasadzie nie do kupienia ..
EDYTKA: bardzo fajne Casio MTD-1067D 75A, WR 200m, chrono, model powystawowy, jedyny minus to bransoleta z blaszek .. Cena niezła ..
KLIK
image upload
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-06-29, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
GrzecH napisał/a: |
en by się tu nadał |
Tylko w zasadzie nie do kupienia ..
EDYTKA: bardzo fajne Casio MTD-1067D 75A, WR 200m, chrono, model powystawowy, jedyny minus to bransoleta z blaszek .. Cena niezła ..
KLIK
image upload
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-06-29, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Tak mi jeszcze przyszło do głowy to:
http://www.vlahova.cz/pl/...ne-j1035-3.html
Taki trochę vintydż dizajn . Niestety na tej stronie są rendery zamiast zdjec na zywo, ale moze udałoby się taką fotę zdobyć. Ten zegarek ma szanse wyglądać naprawdę fajnie.
http://www.vlahova.cz/pl/...ne-j1035-3.html
Taki trochę vintydż dizajn . Niestety na tej stronie są rendery zamiast zdjec na zywo, ale moze udałoby się taką fotę zdobyć. Ten zegarek ma szanse wyglądać naprawdę fajnie.
:
fajne to JVD, ale byloby fajniejsze jakby czesi tam wrzucili automata jeszcze...
beceen | ***** ***
:
Ba... pewnie, że fajnie by było, ale niestety rzadko im się zdarza. Maja jakieś serie automatyczne - kiedyś były brzydkie jak noc, ale z czasem trochę im się poprawiło. Tyle, że stylistycznie to klasa najtańszych Seiko 5, czyli nic ze sportowym zacięciem. Raczej klasycznie. (albo mam nieakualne info)
:
Jednak nie będzie to diverek, a
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
na bazarku jest bardzo sympatyczny JVD seaplane, 200WR, za fajne pieniądze
Let's watch!
:
LOUISS, ale to już po wszystkim, młody miał urodziny 7 lipca i dostał dżiszoka takiego jak na powyższym obrazku.
:
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2012-07-24, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
no i fajno,młodym G-Shocki są bardzo na rękę;) hehe , ja swojemu chrześniakowi na chrzciny kupiłem dw-6900,żeby za kilkanaście lat mógł pochwalić się klasykiem (nie ściemniam):D
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2012-07-24, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Let's watch!
:
Młody ponoć go prawie z ręki nie zdejmuje.
:
Będziesz mógł w najbliższym czasie ocenić rzeczywistą wytrzymałość 'Dżi'
Let's watch!
:
Cały czas oceniam. Sam posiadam DW5600, którego w ogóle nie oszczędzam. Młody nie jest na tyle młody, żeby się co chwilę przewracać, bardziej mój jest podatny na wszelkie sytuacje ekstremalne związane ze zbyt dużą ilością lektury.
:
Pana Tadeusza? ;>
Michał G. napisał/a: |
ze zbyt dużą ilością lektury. |
:
To raczej ręcznie przepisywana Encyklopedia Britanica, tudzież Dzieła zebrane socjalizmu.
Odpowiedz do tematu
LukasVanElvis napisał/a: | ||
|
To raczej ręcznie przepisywana Encyklopedia Britanica, tudzież Dzieła zebrane socjalizmu.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.