Budżetowy zegarek na żagle
Odpowiedz do tematu

:
A zanim wyjme , a zanim odpale , a zanim spojrze , to własnie dlatego sie przydaje data w zegarku Robercie :mrgreen:

:
Nie przeszkadza, jak się sama przestawia :razz:

:
Mi również często przydaje się w pracy przy podpisywaniu różnych umów, dokumentów etc, a nie zawsze mam przy sobie komórę

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zara widać, że Wy nie są informatyczni... :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Data jest zawsze schowana w prawym dolnym rogu ekranu :D

:
Mnie tam data nie przeszkadza. A do SKXow czy innych Oryjentów Mako to nawet pasuje ten dzień tygodnia dodatkowy.
Się człowiek budzi w intensywny weekend i widzi, że jak na czerwono, to może spać dalej, a jak nie - trzeba do roboty wstawać :mrgreen:
To takie rozwiązanie jest: robotnicze, proste. Jak herbata Saga w metalowym kubku po dniu grzebania w garażu :-)

:
Santino napisał/a:
Data jest zawsze schowana w prawym dolnym rogu ekranu :D

o ile się cały czas siedzi przy komputerze :)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
W aucie też mi się wyświetla :D
Obok zegarka

:
Nie każdy jest vipem i jeździ lymuzyną z datą. :twisted: :mrgreen:

:
Ja tez jestem przyzwyczajony do zegarków z datą, nie ogarniam za to zupełnie sensu subtarczy sekundowej w mechanikach- średnio to użyteczne, a do tego zwykle zaburza kompozycje tarczy....

:
Michał G. napisał/a:
Nie każdy jest vipem i jeździ lymuzyną z datą.

Hehehehe - Kia C'eed - to raczej niższe stany średnie chyba? :lol:

:
Santino napisał/a:
Michał G. napisał/a:
Nie każdy jest vipem i jeździ lymuzyną z datą.

Hehehehe - Kia C'eed - to raczej niższe stany średnie chyba? :lol:

ale to jest data w Seulu :razz: :mrgreen:

beceen | ***** ***
:
Dla mnie data jest jak najbardziej przydatna. Kilka razy dziennie sprawdzam przy wypisywaniu dokumentów. Niby się pamięta który dzień, ale zawsze lepiej się upewnić... :wink:

:
Subtarcza w mechaniku jak najbardziej ok. Dajwerowy luk Orisów z subtarczą mocno do mnie gada.

Wojtek
:
bow napisał/a:
Zara widać, że Wy nie są informatyczni...

bow, ale sprawdzenie na serwerze NTP też trochę trwa ...
Na ręku zawsze będzie szybciej.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum