Odpowiedz do tematu
:
A zanim wyjme , a zanim odpale , a zanim spojrze , to własnie dlatego sie przydaje data w zegarku Robercie
:
Nie przeszkadza, jak się sama przestawia
:
Mi również często przydaje się w pracy przy podpisywaniu różnych umów, dokumentów etc, a nie zawsze mam przy sobie komórę
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zara widać, że Wy nie są informatyczni...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Data jest zawsze schowana w prawym dolnym rogu ekranu
:
Mnie tam data nie przeszkadza. A do SKXow czy innych Oryjentów Mako to nawet pasuje ten dzień tygodnia dodatkowy.
Się człowiek budzi w intensywny weekend i widzi, że jak na czerwono, to może spać dalej, a jak nie - trzeba do roboty wstawać
To takie rozwiązanie jest: robotnicze, proste. Jak herbata Saga w metalowym kubku po dniu grzebania w garażu
Się człowiek budzi w intensywny weekend i widzi, że jak na czerwono, to może spać dalej, a jak nie - trzeba do roboty wstawać
To takie rozwiązanie jest: robotnicze, proste. Jak herbata Saga w metalowym kubku po dniu grzebania w garażu
:
o ile się cały czas siedzi przy komputerze
Santino napisał/a: |
Data jest zawsze schowana w prawym dolnym rogu ekranu |
o ile się cały czas siedzi przy komputerze
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
W aucie też mi się wyświetla
Obok zegarka
Obok zegarka
:
Nie każdy jest vipem i jeździ lymuzyną z datą.
:
Ja tez jestem przyzwyczajony do zegarków z datą, nie ogarniam za to zupełnie sensu subtarczy sekundowej w mechanikach- średnio to użyteczne, a do tego zwykle zaburza kompozycje tarczy....
:
Hehehehe - Kia C'eed - to raczej niższe stany średnie chyba?
Michał G. napisał/a: |
Nie każdy jest vipem i jeździ lymuzyną z datą. |
Hehehehe - Kia C'eed - to raczej niższe stany średnie chyba?
:
ale to jest data w Seulu
Santino napisał/a: | ||
Hehehehe - Kia C'eed - to raczej niższe stany średnie chyba? |
ale to jest data w Seulu
beceen | ***** ***
:
Dla mnie data jest jak najbardziej przydatna. Kilka razy dziennie sprawdzam przy wypisywaniu dokumentów. Niby się pamięta który dzień, ale zawsze lepiej się upewnić...
:
Subtarcza w mechaniku jak najbardziej ok. Dajwerowy luk Orisów z subtarczą mocno do mnie gada.
Wojtek
:
bow, ale sprawdzenie na serwerze NTP też trochę trwa ...
Na ręku zawsze będzie szybciej.
Odpowiedz do tematu
bow napisał/a: |
Zara widać, że Wy nie są informatyczni... |
bow, ale sprawdzenie na serwerze NTP też trochę trwa ...
Na ręku zawsze będzie szybciej.