Dzik czy coś innego
Odpowiedz do tematu

:
No i graty :grin:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
g-unit napisał/a:
Dzisiaj przyszedł Dzik, żona mówi, że jest kozak :grin: i ma fajny pasek. Ja dopiero zobaczę go w sobotę, już nie mogę się doczekać. Napiszę w weekend jak mi się widzi.

Żeby tylko małżonka nie zawinęła dla siebie...

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
maciek
[Usunięty]
:
a mi Dzik się zupełnie nie podoba... :twisted:

:
Borewicz napisał/a:
g-unit napisał/a:
Dzisiaj przyszedł Dzik, żona mówi, że jest kozak :grin: i ma fajny pasek. Ja dopiero zobaczę go w sobotę, już nie mogę się doczekać. Napiszę w weekend jak mi się widzi.

Żeby tylko małżonka nie zawinęła dla siebie...

Kupię stampsa czy jak to się nazywa i sie wymieni :mrgreen:

[ Dodano: 2012-07-08, 08:38 ]
Ok, otworzyłem, zobaczyłem i zwariowałem. Jak ktoś już pisał, żadne zdjęcie na forum nie pokazuje Dzika takim jakim jest na żywo, a na żywo jest super taki jaki sobie wyobrażałem. Fajna tarcza, bezel łatwo się obraca, przeszedł test portkowy :wink: uszy, których się najbardziej obawiałem elegancko układają się na nadgarstku i tworzą razem z zegarkiem spójną kompozycję. Dzik wygląda solidnie, nie ma się do czego przyczepić w wykonaniu, no kropka jest przesunięta na bezelu, ale mi to nie przeszkadza. Co mnie zaskoczyło na "minus", to dziurki w pasku, pewnie już o tym było pisane, ale nie pamiętam. Jako, że kupiłem zegarek od kolegi z forum to jest to wersja z pierwszym paskiem, możliwe, że w tym nowym nie ma tego problemu. Nie mam wielkiego nadgarstka, mam koło 17 cm, a na ostatniej dziurce zegarek latał na wszystkie strony, niby nie problem bo można sobie dorobić dziurkę, albo zmienić pasek, ale mi się pasek podoba, a dziurkę trzeba ładnie zrobić :wink: .
Ogólnie super zegarek, wielkie gratulacje dla Gerlachów.
To mój Dzik razem z Mako, którego zastąpi :wink: jako EDC.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum