Tomek
Rewelka ten zegar. Zestaw kolorystyczny miażdży
Odpowiedz do tematu
:
:
Znalazłem go kiedyś przypadkiem, przeglądając TEN WĄTEK na WUS.
Btw adventure, zajrzyj tam sobie, to 72 strony subowatych w różnych cenach, od tych taniutkich do takich z wyższej półki i w zasadzie nieosiągalnych, jak np Kingston.
Btw adventure, zajrzyj tam sobie, to 72 strony subowatych w różnych cenach, od tych taniutkich do takich z wyższej półki i w zasadzie nieosiągalnych, jak np Kingston.
:
Z bordowym bezelem jak Tudor Black Bay byłby świetny
Tomek napisał/a: |
Znalazłem go kiedyś przypadkiem, przeglądając TEN WĄTEK na WUS.
Btw adventure, zajrzyj tam sobie, to 72 strony subowatych w różnych cenach, od tych taniutkich do takich z wyższej półki i w zasadzie nieosiągalnych, jak np Kingston. Obrazek |
Z bordowym bezelem jak Tudor Black Bay byłby świetny
_
work in progress
work in progress
:
adventure, przy okazji porządków na Bazarku znalazłem cosik for you KLIK za połowę Twojego budżetu. Nie wiem tylko, czy oferta aktualna.
:
Tomek jak szukałeś tarczy do swojego moda to nie widziałeś gdzieś takiej samej ale snieżno-białej?
Wskazówki i tarcza będą od raffles-time z Zatoki (thx again Santino ), tarcza $26, wskazówki $23. Tarcza Wskazówki Chyba będą pasować, w razie czego mają też inne, będę się konsultował przed zakupem |
Tomek jak szukałeś tarczy do swojego moda to nie widziałeś gdzieś takiej samej ale snieżno-białej?
:
Raczej na pewno będą.
Mój też jest na częściach od Raffle'a
Chyba będą pasować |
Raczej na pewno będą.
Mój też jest na częściach od Raffle'a
:
Tomcio, a Bagiel? Przypasuje? To chyba to samo co emq? Chyba se zaraz klikne te gadżety
Tomek napisał/a: | ||||
Baza to ok. $80 z szipem choć ostatnio chyba zdrożały, brałem TUTAJ dość dawno, było taniej. Wskazówki i tarcza będą od raffles-time z Zatoki (thx again Santino ), tarcza $26, wskazówki $23. Tarcza Wskazówki Chyba będą pasować, w razie czego mają też inne, będę się konsultował przed zakupem Pasek już kupiony w C&B na wyprzedaży, melepety pisały, że trzeba ciąć bo za długi. A guzik prawda - na długość idealny a kosztował grosze, chyba $14 czy coś w okolicach (po rabacie). Żałuję, że tylko dwa wziąłem, 22mm i 20mm, ten drugi właśnie do tego modzika. Pasek , niestety, zostały już tylko 18mm.
Toć sam nie będę składał, jeszcze bym coś popsuł |
Tomcio, a Bagiel? Przypasuje? To chyba to samo co emq? Chyba se zaraz klikne te gadżety
:
Nie widziałem ..
Powinno.
dacula napisał/a: |
Tomek jak szukałeś tarczy do swojego moda to nie widziałeś gdzieś takiej samej ale snieżno-białej? |
Nie widziałem ..
split napisał/a: |
Tomcio, a Bagiel? Przypasuje? To chyba to samo co emq? Chyba se zaraz klikne te gadżety |
Powinno.
:
Ostatnio zmieniony przez dacula 2012-07-08, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Santino, pięknie wyszło
Tomek, a możesz zdradzić kto będzie składał? Szukam kogoś w Wawie
Tomek napisał/a: | ||
Toć sam nie będę składał, jeszcze bym coś popsuł |
Tomek, a możesz zdradzić kto będzie składał? Szukam kogoś w Wawie
Ostatnio zmieniony przez dacula 2012-07-08, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Wow! Dzięki za odpowiedzi, bo dwa dni mnie nie było, a temat się nieco posunął.
Ten z bazarku widziałem, ale zegar ma być na prezent, więc wolałbym cuś nowego. Pomyślę, popatrzę, bo widzę, że ten parnis z nowego tematu ma taki siakiś datownik, co się za bardzo w oczy nie rzuca
Prześpię sprawę i podejmę jakieś życiowe decyzje
Ten z bazarku widziałem, ale zegar ma być na prezent, więc wolałbym cuś nowego. Pomyślę, popatrzę, bo widzę, że ten parnis z nowego tematu ma taki siakiś datownik, co się za bardzo w oczy nie rzuca
Prześpię sprawę i podejmę jakieś życiowe decyzje