Ostatnio na łapce kolesia stojącego przede mną w kolejce do kasy wypatrzyłem takiego cudaka:
http://zegarownia.pl/zega...ng-blood-dz1351
i kurde nie mogłem od niego oczu oderwać. Wesoły, wakacyjny łocz. No kurde ale za chiński kawałek plastiku, w którym nawet do jeziorka nie można wskoczyć prawie 400 zeta... Bez sensu... Ale kurde podoba mi się.
A może jakiegoś czerwonego Dżiszoka? Są w ogóle jakies warte uwagi czerwone (po całości łącznie z paskiem) ANALOGOWE zegarki? Nie pomarańczowe. Czerwone i koniecznie ze wskazówkami. No ostatecznie żółte. Czy pozostaje tylko ten Diesel?
Odpowiedz do tematu
: Czerwony wakacyjniak
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-07-11, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-07-11, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-11, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
Zaczynasz mnie Tomir serio niepokoić
Ale jak szaleć - to szaleć, kryzys wieku średniego ma się raz
Takie coś by mogło być ? +/- 15 preziów.
albo taki trochę lepiejszy, około 60 dolców :
Ale jak szaleć - to szaleć, kryzys wieku średniego ma się raz
Takie coś by mogło być ? +/- 15 preziów.
albo taki trochę lepiejszy, około 60 dolców :
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-11, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomir....co się z Tobą dzieje
:
porsze czerwone kup;)
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-11, 13:03, w całości zmieniany 1 raz
Albo chociaż Mazdę kabrioleta tego damskiego
Ale tak serio chłopaki, to ja Tomirka rozumiem - sam czasami mam też odpał na jakiś kompletnie śmieszny zegarek, LEDa albo coś w tym stylu. Zobaczcie na te kolorowe G co sie ostatnio kropelkowo rozmnażają To się nazywa chyba "frajda"
Ale tak serio chłopaki, to ja Tomirka rozumiem - sam czasami mam też odpał na jakiś kompletnie śmieszny zegarek, LEDa albo coś w tym stylu. Zobaczcie na te kolorowe G co sie ostatnio kropelkowo rozmnażają To się nazywa chyba "frajda"
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-07-11, 13:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Potwierdzam, mam frajdę z żółtego G.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez poli123 2012-07-11, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie (no prawie) kolory dopuszczam - wesołe wakacyjne, ale takie modowanie jak np tytaj:
http://www.ebay.com/itm/G...#ht_4660wt_1069
to już raczej przesada. A jest tego sporo
http://www.ebay.com/itm/G...#ht_4660wt_1069
to już raczej przesada. A jest tego sporo
Ostatnio zmieniony przez poli123 2012-07-11, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Diamenciki to nasza wish lista z Karolem Musimy tylko dojrzeć do tego designu
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
O przepraszam, ostatnio kupiłem Ekranoplana, wcześniej Stenka Submarinera - nikt mi nie powie, że to nie są męskie łocze
Alamos ma rację - czasami mam przypał na jakiś zegarek i już. Od tego Diesla to naprawdę oczu nie mogłem oderwać. Aż w pierwszej chwili chciałem gościa zaczepić i poprosić, żeby mi dał przymierzyć Ale się powstrzymałem Ale wykonany jest bardzo fajnie i na żywo prezentuje sie naprawdę nieźle i baaaaardzo wakacyjnie. A do gajera przecież go nosić nie będę
Cezar napisał/a: |
Tomir....co się z Tobą dzieje |
O przepraszam, ostatnio kupiłem Ekranoplana, wcześniej Stenka Submarinera - nikt mi nie powie, że to nie są męskie łocze
Alamos ma rację - czasami mam przypał na jakiś zegarek i już. Od tego Diesla to naprawdę oczu nie mogłem oderwać. Aż w pierwszej chwili chciałem gościa zaczepić i poprosić, żeby mi dał przymierzyć Ale się powstrzymałem Ale wykonany jest bardzo fajnie i na żywo prezentuje sie naprawdę nieźle i baaaaardzo wakacyjnie. A do gajera przecież go nosić nie będę
:
Nie do końca podzielam motywacje Tomirka, ale czerwonego G też bym przytulił - najchętniej Ryżowca
:
Oj ja również, dzisiaj na ręku w pracy Tag, ale zaraz po robicie zółtaczek wskoczy
Czerwonego też bym jeszcze chciał, ale swojego niebieskiego też uwielbiam
ciniol napisał/a: |
Potwierdzam, mam frajdę z żółtego G. |
Oj ja również, dzisiaj na ręku w pracy Tag, ale zaraz po robicie zółtaczek wskoczy
Santino napisał/a: |
Nie do końca podzielam motywacje Tomirka, ale czerwonego G też bym przytulił - najchętniej Ryżowca |
Czerwonego też bym jeszcze chciał, ale swojego niebieskiego też uwielbiam
:
Nowa tendencja się tworzy, ale jak najbardziej podzielam
Czekam jeszcze na swojego fioleta, ale lada moment powinien już być.
Czekam jeszcze na swojego fioleta, ale lada moment powinien już być.
:
Odpowiedz do tematu
przerazacie mnie.
beceen | ***** ***