olkowe dylematy
Odpowiedz do tematu

olek
[Usunięty]
: olkowe dylematy
krótko-który, a może coś innego do 400 stów?
1.

2.

3.

:
Jak dla mnie nr 1 - najbardziej uniwersalny. Ale i tak uważam, że nie ma to jak Strixowy Pulsar pokazywany ze dwa miesiące temu na forum. Na pewno wolałbym odłozyć na niego, a nie kupować już teraz.

Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ostatni.
Bo mam malo zegarkow z brązowym.
:D

:
a co ma byc? chrono?

beceen | ***** ***
:
Najbardziej uniwersalny z tych przedstawionych to jedynka.

:
Te Pulsary są na zatoce?

Aby nie było OT, żaden, proponuję Wireda jak Santino, poniżej 150$ kupisz...

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Z zaproponowanych przez Olka wybrałbym 3jkę - też kiedyś o tym zegareczku myślałem :wink:

Wintergreen napisał/a:
Ale i tak uważam, że nie ma to jak Strixowy Pulsar pokazywany ze dwa miesiące temu na forum. Na pewno wolałbym odłozyć na niego, a nie kupować już teraz.

Niedawno zakupiłem podobnego w promocji w Time Trend - niestety nie mają ich na swojej stronie - cena lekko powyżej 500 - taki oto Pulsar

:
Trójeczka mi się widzi najbardziej.

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
olek, numero 3 - jedynka na żywo taka se mi się wydawała.

:
Ja brał bym 1, nie ze względu,że najbardziej uniwersalna, a po prostu-najlepiej jej w klasycznych brawach:)

Let's watch!
:
LOUISS napisał/a:
Ja brał bym 1, nie ze względu,że najbardziej uniwersalna, a po prostu-najlepiej jej w klasycznych brawach:)

Czy twoj rajd na "69" będzie równie żwawy, jeśli przypomnę ci co już powiedział Tomek a'propos dostępu do bazaru ?

emster
[Usunięty]
:
Po zdjęciach to bym w kierunku 1 zmierzał, jeśli o uniwersalności mowa.

:
Dla mnie żaden z nich. Ja poczekałbym na coś fajniejszego, co niestety wiąże się z wyższym kosztem.
Sad but true. :cry:

Ostatnio zmieniony przez gzubek71 2012-07-26, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum