Pan Kazimierz
Odpowiedz do tematu

:
maciek, ale tu chodzilo o tec co Przemek wrzucil - 45mm to nie taki maly, 50mm z koronka. Imo jeden z fajniejszych casiokow.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek
[Usunięty]
:
Michał G. napisał/a:
maciek, ale tu chodzilo o tec co Przemek wrzucil - 45mm to nie taki maly, 50mm z koronka. Imo jeden z fajniejszych casiokow.

ten co Przemek wrzucił w życiu nie ma 50mm z koronką, ma niewiele powyżej 40.

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-07-20, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
:
maciek, zwracam honor, zle cos odczytalem. Ale przegladam na kalkulatorze wiec mozna mi wybaczyc. :mrgreen:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek
[Usunięty]
:
Michał G. napisał/a:
maciek, zwracam honor, zle cos odczytalem. Ale przegladam na kalkulatorze wiec mozna mi wybaczyc. :mrgreen:

taaaa. :wink:

:
Wg mnie najładniejszy i ogólnie najfajniejszy Casio- wygląda tak, jakby ten jeden raz skupili się na stylowym wyglądzie, zamiast na technologii czy dodatkowych funkcjach :wink: Dla mnie zegar który pokazuje godzinę i cieszy gębę designem to wszystko, czego potrzeba :razz:

I Wg mnie biały ładniejszy. Niewiele jest jasnych, nie-garniturowych zegarków które wyglądają tak dobrze :grin:

Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-07-20, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
:
maciek napisał/a:
Biały, czy czarny?

ja bym odpuścił, znudzi się w 2,5 godziny po wyjęciu z paki :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Też lukam na te "czasy"-- od pewnego czasu :razz: :razz: :razz: a raczej czarny :mrgreen:

jak zanabedziesz to plis o szybką reckę :mrgreen:

:
Czarny wygląda nawet nawet...A może taki:

http://www.youtube.com/watch?v=P20eLZbfvE8

:twisted: :twisted: :twisted:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Biały ładny.

:
zegary złe nie są, w zimę wskazówkami będzie można chodniki odśnieżać :razz:

:
Iks napisał/a:
maciek napisał/a:
Biały, czy czarny?

ja bym odpuścił, znudzi się w 2,5 godziny po wyjęciu z paki :mrgreen:

I tu się podepnę ... zegar może i zły nie jest, ale przy Twoim ADHD i innych fajnych zegarkach jakie już masz to będzie jak Łukasz mówi.

World Wide Watches
:
Czarny fajniejszy.

Pozdrawiam
Waldek
maciek
[Usunięty]
:
grizly napisał/a:
Daruj sobie, są lepsze łocze.

poka coś. :mrgreen:

:
Kazimierz jest bardzo OK, ale wydaje mi się, że były fajniejszy, gdyby nie ten bi-color koperty. Czarny powinien mieć czarną kopertę i bezel, a biały stalową kopertę i stalowy bezell. Byłoby dużo lepej.

I jeszcze te nieszczęsne śrubki bym usunął.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum