Pogięło mnie, "podróba" mi się podoba...
Odpowiedz do tematu

:
Wg mnie jest paskudny i niezgrabny, tak samo jak 99% analogowo-wyswietlaczowych...chyba tylko w G-shockach to dobrze wygląda :???:

Ale jak Ci się podoba, to opinie innych miej w głębokim poważaniu :wink: Tym bardziej, ze to 'podróbka' co najwyżej wedle definicji kiziowej.....

:
marekm napisał/a:
The unidirectional bezel is both stiff and imprecise. It uses 60 clicks per revolution instead of 120, the minutes are not marked, and there’s no pointer at zero

to nie zalezy od egzemplarza :mrgreen: chyba ze "it's not a bug, it's a feature" :lol:

beceen | ***** ***
:
Nosiłbym :] Chilli brać, a jak pojawią się rozterki to śmiało można podesłać :D

_
work in progress
:
Nie zagłosowałem bo nie ma mojej opcji, jak Ci się podoba to bierz i nie patrz na melepecenie.

:
Svedos napisał/a:
Nie zagłosowałem bo nie ma mojej opcji, jak Ci się podoba to bierz i nie patrz na melepecenie.

+1
Powinna być jeszcze jedna opcja
Podoba mi się, biorę noszę i nie oglądam się na innych :mrgreen:

Woytec60
[Usunięty]
:
Citek fajny byłby ale bez tego "głośnika" po lewej :roll:

PS
Svedos napisał/a:

Nie ma bo w takim przypadku ten wątek byłby bezcelowy.

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-07-20, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
:
...zegarek kompletnie nie w moim stylu, ale to nie ja go będę nosił. Jeżeli Ci się podoba to nie patrz na to, że jest podobny do czegoś tam. Pełno jest zegarków podobnych do innych, ale jeżeli masz jakiekolwiek zahamowania, to daj sobie na wstrzymanie. Jeżeli nie jesteś do końca pewien, że podobieństwo nie będzie Ci przeszkadzać, to nie kupuj, bo będziesz żałował, ale jeżeli masz to w nosie...to bierz i nie patrz na to, co kto ma do powiedzenia. Ty to będziesz nosił i już. Każdy ma inny gust i kierowanie się tym, co się podoba większości jest według mnie bez sensu.

:
Pisanie na forum, to często forma "głośnego myślenia". Rzadko kierujemy się sugestiami innych, ale na wszelki wypadek, warto posłuchać co inni mogą mieć do powiedzenia. :wink:

Blaz
[Usunięty]
:
Seiko Ignition SBHL001:

http://watchshop-obata.com/stock/en/SBHL001.htm

Momentum Nereos (kiedyś go rozważałem):

Woytec60
[Usunięty]
:
Momentum całkiem, całkiem...

:
Jestem na nie... Sorry woytek

:
Lubię takie Ana - Digi ! Mam tylko G-Shocki takie ... chyba muszę sobie sprawić jakiegoś Citak czy Łorienta :twisted:

:
Jak się podoba to bierz... kiedyś chciałem nawet go kupić, ale nie było komu sprzedać... jak się znudzi to przygarnę w dobrej cenie :twisted: :wink:

World Wide Watches
:
Też mam go w planach :mrgreen: Tyle, że ja go widzę na brązowym pasku :razz: . A jaką opinię mają kwarcowe mechanizmy Orienta? To jest ich produkcja czy jakieś Seiko?

:
Brzyyyydal - ale to moja subiektywna opinia :mrgreen: Generalnie ana digi mnie odrzucają...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum