Odpowiedz do tematu
:
maciek, ale tu chodzilo o tec co Przemek wrzucil - 45mm to nie taki maly, 50mm z koronka. Imo jeden z fajniejszych casiokow.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
ten co Przemek wrzucił w życiu nie ma 50mm z koronką, ma niewiele powyżej 40.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-07-20, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Michał G. napisał/a: |
maciek, ale tu chodzilo o tec co Przemek wrzucil - 45mm to nie taki maly, 50mm z koronka. Imo jeden z fajniejszych casiokow. |
ten co Przemek wrzucił w życiu nie ma 50mm z koronką, ma niewiele powyżej 40.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-07-20, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
:
maciek, zwracam honor, zle cos odczytalem. Ale przegladam na kalkulatorze wiec mozna mi wybaczyc.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
taaaa.
Michał G. napisał/a: |
maciek, zwracam honor, zle cos odczytalem. Ale przegladam na kalkulatorze wiec mozna mi wybaczyc. |
taaaa.
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-07-20, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Wg mnie najładniejszy i ogólnie najfajniejszy Casio- wygląda tak, jakby ten jeden raz skupili się na stylowym wyglądzie, zamiast na technologii czy dodatkowych funkcjach Dla mnie zegar który pokazuje godzinę i cieszy gębę designem to wszystko, czego potrzeba
I Wg mnie biały ładniejszy. Niewiele jest jasnych, nie-garniturowych zegarków które wyglądają tak dobrze
I Wg mnie biały ładniejszy. Niewiele jest jasnych, nie-garniturowych zegarków które wyglądają tak dobrze
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-07-20, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
:
ja bym odpuścił, znudzi się w 2,5 godziny po wyjęciu z paki
maciek napisał/a: |
Biały, czy czarny? |
ja bym odpuścił, znudzi się w 2,5 godziny po wyjęciu z paki
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Też lukam na te "czasy"-- od pewnego czasu a raczej czarny
jak zanabedziesz to plis o szybką reckę
jak zanabedziesz to plis o szybką reckę
:
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Daruj sobie, są lepsze łocze.
:
Biały ładny.
:
zegary złe nie są, w zimę wskazówkami będzie można chodniki odśnieżać
:
I tu się podepnę ... zegar może i zły nie jest, ale przy Twoim ADHD i innych fajnych zegarkach jakie już masz to będzie jak Łukasz mówi.
Iks napisał/a: | ||
ja bym odpuścił, znudzi się w 2,5 godziny po wyjęciu z paki |
I tu się podepnę ... zegar może i zły nie jest, ale przy Twoim ADHD i innych fajnych zegarkach jakie już masz to będzie jak Łukasz mówi.
World Wide Watches
:
Czarny fajniejszy.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
poka coś.
grizly napisał/a: |
Daruj sobie, są lepsze łocze. |
poka coś.
:
Odpowiedz do tematu
Kazimierz jest bardzo OK, ale wydaje mi się, że były fajniejszy, gdyby nie ten bi-color koperty. Czarny powinien mieć czarną kopertę i bezel, a biały stalową kopertę i stalowy bezell. Byłoby dużo lepej.
I jeszcze te nieszczęsne śrubki bym usunął.
I jeszcze te nieszczęsne śrubki bym usunął.