Sklep Timex w Katowicach
Odpowiedz do tematu

: Sklep Timex w Katowicach
Mam upatrzonego jednego 'czasexa' ale nigdzie nie mogę go obejrzeć na żywo. Kojarzycie jakieś sklepy w Kato :?:

:
W centrum to raczej sama kłalita. Nie kojarzę sklepu z Timexami. Nie wiem jak jest w tym molochu Silesia City Center.
Jak jesteś z Gliwic to czemu nie podejdziesz do GCH? Jest tam box z Gshockami, Timexami, Lorusami. Serwis tez tam mają - imo dość profesjonalny i nie zdzierający.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wszystkie w gliwicach obszedłem i nie maja tego modelu nigdzie :evil: Co do katowic mam podobne odczucia jak Ty, ale wolę sie upewnić jakby ktos był lepiej poinformowany :wink:

:
Apart w Katowicach powinien posiadać Timex'y

EDYTA: jeszcze takie

Cytat:
CZAS
KATOWICE
UL.MICKIEWICZA 22
BEATRIX
KATOWICE
UL. 3 MAJA 5
JERZY RADECKI paski
KATOWICE
UL. 3 MAJA 10
MIDAS (paski/wymiana baterii)
KATOWICE
UL. MIELĘCKIEGO 4
Salon Jubilerski Apart
Katowice
ul. Chorzowska 107
WALDI TIME
KATOWICE
UL. CHORZOWSKA 107
WALDI TIME
KATOWICE
UL. PUŁASKIEGO 60
Salon Jubilerski Apart
KATOWICE
UL.PUŁASKIEGO 60
ZIBI Salon Patronacki - paski
KATOWICE
UL. REŃCÓW 20
Salon Jubilerski Apart
KATOWICE
UL. REŃCÓW 30

Ostatnio zmieniony przez Remik 2012-07-25, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Wielkie dzięki :wink: :!:

:
Remik mnie to z ust wyjął..swego czasu sporo timex'ow było na 3-go maja naprzeciwko salonu Orange, tylko nie wiem czy tak jest nadal...
Pozdrawiam,
W.

:
W sklepie ul. Mielęckiego obsługa zaskoczyła mnie totalnie swoim profesjonalizmem i podejściem do klienta :grin: Już miałem wychodzić, ale miła Pani zaczęła mnie dokładniej dopytywać, jaki model chciałem obejrzeć, po czym wyciągnęła cały stos katalogów, odpaliła komputer i szukaliśmy. Wyszło, ze zegarek który mi się podoba jest z 2007 r i był w sprzedaży tylko przez rok, dlatego nigdzie nie mogłem go znaleźć. Zostawiłem nr telefonu, w przyszłym tygodniu będą dzwonić czy da się go sprowadzić i w jakiej cenie :wink:

A jeden zegarmistrz na 3 maja zagadnął mnie o Parnisa, którego miałem na rece, po czym stwierdził, ze jest taki jeden klient, który przynosi mu podobne, jakieś "paneri" wzorowane na bardzo drogich zegarkach z Włoch :razz:

Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-07-27, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
:
To nie ja :mrgreen: - nie mam Parnisa, a poza tym chodzę na Francuską.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum