Diver budżetowy
Odpowiedz do tematu

:
Jak chcesz taniego kwarca z WR200 i ten się podoba to czemuż by nie? :mrgreen:
Jak coś to wezmę za pół ceny :wink:

[ Dodano: 2012-07-28, 20:16 ]
Jakby jeszcze takiego udało się dopaść... :mrgreen:

Pozdrawiam,
Bartek
:
a może czasex?

http://allegro.pl/nowy-ze...2507731023.html

symela
[Usunięty]
:
bartek.siwiec napisał/a:
Jakby jeszcze takiego udało się dopaść...

można dopaść na taobao,bodaj za 107 dolków

:
Za pół ceny to i ja wezmę, człowiek nie jest taki co by koledze nie pomógł. :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
symela napisał/a:
107 dolków

za te kase spokojnie automata mozesz znalezc. Chyba, ze kumotr szuka kwarca wlasnie

beceen | ***** ***
:
beceen napisał/a:
symela napisał/a:
107 dolków

za te kase spokojnie automata mozesz znalezc. Chyba, ze kumotr szuka kwarca wlasnie

myślałem o kwarcu właśnie. A w tej kwocie,z automatów o dobrym WR chyba wąski wybór.

Let's watch!
:
LOUISS napisał/a:
beceen napisał/a:
symela napisał/a:
107 dolków

myślałem o kwarcu właśnie. A w tej kwocie,z automatów o dobrym WR chyba wąski wybór.

Za 200-300 zł możesz dostać fajny używany automat w dobrym stanie, np małe mako:

:
Po co jest w malym maco ta druga koronka?

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Do szybkiego przestawiania dni tygodnia.

Pozdrawiam
Eryk

:
Do pisemnej daty jak sądzę.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Bez sensu..mogli zastosowac dwupozycyjna koronke

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Raczej już trzypozycyjną jeśli uwzględni się zmianę godziny. We wszystkich zegarach jakie przewineły mi się przez ręce gdzie była data "pisemna" był odrębny przycisk/koronka do jej zmiany.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
We wszystkich zegarach jakie przewineły mi się przez ręce gdzie była data "pisemna" był odrębny przycisk/koronka do jej zmiany.

"pisemna" znaczy dni tygodnia? Seiko widocznie nie miałeś :) W 7S26 i datę i dzień tygodnia ustawia się na pierwszym położeniu koronki, jedno w jedną, a drugie w drugą stronę. Nie wiem, jak w droższych seikowych werkach, ale przypuszczam, że podobnie.

:
Wim że nie koszerne ale na lato ładnie się :twisted: „ prezentują ” :twisted: i prawie mieścisz się w w budżecie

http://www.timetrend.pl/s...-0-A18615G.html

http://www.timetrend.pl/s...-0-A15576G.html
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:
turbiss napisał/a:
Po co jest w malym maco ta druga koronka?
Dla nieświadomych można wciskać kit ze to zawrót helowy ;P

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum