Zakup czasomierza
Odpowiedz do tematu

:
Santino no nie chciałem tak wprost odsyłać do Bazaru, żeby nikt nie mówił że są to normalne jaja i robota pod Remika. :mrgreen

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-30, 22:13, w całości zmieniany 2 razy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Apa13 napisał/a:
chodzi za mną zodiac oceanaire

Jest pomarańczowy na WUS...

:
Podlinkuj to zobaczymy, plisss

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
Santiono no nie chciałem tak wprost odsyłąć do Bazaru, żeby nikt nie mówił że są to normalne jaja i robota pod Remika. :mrgreen

Uważam, że jak ktoś nie wie, co chce to nie ma niczego złego w podrzuceniu oferty kolegi :P

[ Dodano: 2012-07-31, 00:12 ]
Santino, ale ten z WUS znowu ponad budżet :P :P
Przez Was niedługo to nie będę miał za co jeść :p Zaczynamy od 100-150$, a kończymy daaleko :P
http://forums.watchuseek....320-723981.html
Nie lubei pomarańczowych tarcz.

Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-07-30, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Jakby Oceanarie był za 100-150$ to bym nie reklamowal, tylko sam brał ;-)
Nawet pomarańczowego ;-)

Aczkolwiek mam cały czas fazę na niebieskie tarcze...

:
Santino napisał/a:
Jakby Oceanarie był za 100-150$ to bym nie reklamowal, tylko sam brał

... to byś nawet nie zdążył znaleźć ogłoszenia :)
Też lubię niebieskie,tylko dziewczyna mi dokucza :sad:

:
Apa13 napisał/a:
Też lubię niebieskie,tylko dziewczyna mi dokucza :sad:

ale że jak ????? :shock:

:
Jak mi dokucza?
Mówi, że takei zegarki noszą kobietki i Ci panowie w mniejszości.

:
Nerwowy śmiech?
:razz:
:mrgreen:

:
Gdzież tam nerwowy.
Mnie się nie wydaje, żeby niebieskie tarcze zegarkowe świadczyły w jakilkowiek sposób o preferencjach seksualnych.
Ale być może są jakieś badania potwierdzające tą brawurową teorię :D

:
Prawddziwy męzczyzna i w rózowym wygląda męsko :P

Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-07-30, 22:41, w całości zmieniany 1 raz
:
A jak facet ma ładne włosy to nie musi ich być dużo. :grin:

:
ciniol, co roku mam ich mniej :P
Ostatnio fryzjerka mi to podkreśliła mówiąc, że krócej z przodu nie, bo zakola będą wystawać :)

:
bezczelne babsko :grin:
ale tak poważnie to stres w jakim żyjemy tak wpływa, genetyka może też w jakimś stopniu ale stres imo przede wszystkiim.
Ja mam luz - po 55 jak dożyję zacznę łysieć.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum