Odpowiedz do tematu
:
Generalnie o dupach gadaliśmy.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
W kontekście chińskich zegarków oczywiście.
ciniol napisał/a: |
Generalnie o dupach gadaliśmy. |
W kontekście chińskich zegarków oczywiście.
"Zegarki w ręce Ludu"
:
Przecież wiadomo że każda kińska dupa ma zegarek
No może poza tymi co chciały tak wygrać że aż przegrały w badmintona i po otrzymaniu rozkazu od kińskiej federacji przeprosiły kibiców. Ale w sumie to po co zegarek w obozie pracy?
No może poza tymi co chciały tak wygrać że aż przegrały w badmintona i po otrzymaniu rozkazu od kińskiej federacji przeprosiły kibiców. Ale w sumie to po co zegarek w obozie pracy?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Nie, nie, chodzi o ot, że każdy zegarek ma dupę, co nas prowadzi do wątku o deklach:
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?p=453431
ciniol napisał/a: |
Przecież wiadomo że każda kińska dupa ma zegarek |
Nie, nie, chodzi o ot, że każdy zegarek ma dupę, co nas prowadzi do wątku o deklach:
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?p=453431
:
Ale musisz wiedzieć że C-W właśnie spieraniem na słówka stoi , taki tu klimat
Posiedzisz tu trochę , poczytasz, coś "przeczytasz" z kumotrami, to i " f pysk" będziesz mógł dać. Ale pomału , wszystko w swoim czasie.
No a jak się będziesz stroszył, to będą z tego tylko akcje w stylu huzia na Józia , a po co?
Zegklim napisał/a: |
Nie jest
Tylko nie chce mi się spierać na słówka w temacie telefonii komórkowej . |
Ale musisz wiedzieć że C-W właśnie spieraniem na słówka stoi , taki tu klimat
Posiedzisz tu trochę , poczytasz, coś "przeczytasz" z kumotrami, to i " f pysk" będziesz mógł dać. Ale pomału , wszystko w swoim czasie.
No a jak się będziesz stroszył, to będą z tego tylko akcje w stylu huzia na Józia , a po co?
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Gdybym był wulgarny, to bym podsumował ten wątek tak:
Jeśli d..pa chińska to góra za 100 dolarów i najlepiej w abonamencie z chronometryczną dokładnością.
Ale nie jestem.
Jeśli d..pa chińska to góra za 100 dolarów i najlepiej w abonamencie z chronometryczną dokładnością.
Ale nie jestem.
:
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: |
Gdybym był wulgarny, to bym podsumował ten wątek tak:
Jeśli d..pa chińska to góra za 100 dolarów i najlepiej w abonamencie z chronometryczną dokładnością. Ale nie jestem. |
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP