mi ostatnio cholernie się widzi ta Davosa
Odpowiedz do tematu
:
:
Aaaa, to jest dystrybutor od tego, tylko nie pamiętam gdzie
:
Zamiast tej Davosy może taka Certina
:
Gdyby tylko cytrynka była w odcieniach niebieskiego/granatu...
[ Dodano: 2012-08-07, 18:14 ]
Słoniu, a co to to?
[ Dodano: 2012-08-07, 18:14 ]
Słoniu, a co to to?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A to to to samo co Davosa - czyli Uhr a kosztuję pewnie połowę . Davosa różni się tym, że do gotowca z katalogu dodali napis swiss made, a uhr pozostawił pierwowzór.
:
Davosa różni się tym, że ma sklep i dystrybutora z kizi. Uhr tego nie ma i tym samym jest marką wirtualną.
:
Słoniu, nie wprowadzaj Michala w blad
Jest jeszcze inna różnica, bardzo ważna i istotna, mianowicie, do Davosy "na wszystko są szwajcarskie faktury"
No i teraz, to już inna jest rozmowa całkiem, c'nie melepety ?
Jakość MUSI kosztować
Zwlaszcza ze szwajcarską fakturą
Jest jeszcze inna różnica, bardzo ważna i istotna, mianowicie, do Davosy "na wszystko są szwajcarskie faktury"
No i teraz, to już inna jest rozmowa całkiem, c'nie melepety ?
Jakość MUSI kosztować
Zwlaszcza ze szwajcarską fakturą
:
Kurna, sorry Krzychu - zapomniałem o tym niezaprzeczalnym fakcie
ALAMO napisał/a: |
na wszystko są szwajcarskie faktury |
Kurna, sorry Krzychu - zapomniałem o tym niezaprzeczalnym fakcie
:
No Tak lepiej Samokrytyka przyjęta
Bo nie można tak bezczelnie mówić, że na te zamówione z katalogu chińskiej fabryki szwajcarskie Davosy nie ma szwajcarskich faktur To pomówienie jest, i za to ich diler pozywa do sądu, jak leci O mały włos się minąłeś z pozwem Bo są szwajcarskie faktury
Bo nie można tak bezczelnie mówić, że na te zamówione z katalogu chińskiej fabryki szwajcarskie Davosy nie ma szwajcarskich faktur To pomówienie jest, i za to ich diler pozywa do sądu, jak leci O mały włos się minąłeś z pozwem Bo są szwajcarskie faktury
:
mapet, nie rób siary
Jest cały wątek u nas o tym.
Poszukaj modeli tej "szlachetnej szwajcarskiej marki" i takiej "wirtualnej sygnującej chinskie gówno" jak Uhr
Jest cały wątek u nas o tym.
Poszukaj modeli tej "szlachetnej szwajcarskiej marki" i takiej "wirtualnej sygnującej chinskie gówno" jak Uhr
:
Słoniu, a skąd takiego Uhr`a kupić ?
:
http://www.uhr.info/en/Three-Hand-watches-from-UHR
Cezar napisał/a: |
Słoniu, a skąd takiego Uhr`a kupić ? |
http://www.uhr.info/en/Three-Hand-watches-from-UHR
:
kurde dwoję się i troję ale w takim tempie stukacie te wątki, że jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie, zanim ja to ogarnę
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
mapet, nie rób siary
Jest cały wątek u nas o tym. Poszukaj modeli tej "szlachetnej szwajcarskiej marki" i takiej "wirtualnej sygnującej chinskie gówno" jak Uhr |
kurde dwoję się i troję ale w takim tempie stukacie te wątki, że jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie, zanim ja to ogarnę