Kumotrzy,
Proszę tylko bez kwestionowania wyboru, wiem, że ten zegarek nie jest wart 1/3 ceny i jak tylko mogłem odradzałem zakup, ale kobieta się uparła i zmienić się tego nie da. Dobrze, z eto nie moja kobieta
Wiecie może, gdzie można ten zegarek kupić w rozsądniejszych pieniądzach?
http://www.zegarki.zgora....am_Red_K9423144
Odpowiedz do tematu
: Poszukiwany Calvin Klein Lady Glam Red
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Upewnijmy się - to jest zegarek, a nie szarfa z materiału, a na niej przyklejone kółko do kluczy?
:
Żebym jeszcze ja to wiedział.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
na taobao
:
symela, dzięki, przeszukałem. Albo nie ma, albo nie potrafię szukać.
:
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-08-07, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
szukając nader szybko, takie coś mi wyskoczyło, z translatora wynika, że to zegarek, a nie np. jego zdjęcie. Ale ja się na chińszczyźnie nie znam, od razu mówię, na taobao jeszcze mniej.
A w bliższych rejonach, to wygląda, że wszędzie w okolicach tysiaka PLN kosztuje ta szarfa.
A w bliższych rejonach, to wygląda, że wszędzie w okolicach tysiaka PLN kosztuje ta szarfa.
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-08-07, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Wydaje mi się że już było melepecone o tym zegarku, jakiś miesiąc temu. A konkretnie to chiba o pasku, no i wtedy był pokazywany z czarnym paskiem.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Sam nie rozumiem, jak się może coś takiego podobać... jednak o gustach się nie dyskutuje, obiecałem, że zapytam więc pytam. Aczkolwiek rewelacji się nie spodziewałem.
:
Zawsze to jakiś nowy temat do spamerki, i nawet na temat się udaje
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Śliczne są...zaczynam się nad takim zastanawiać...
:
Żartowniś.
blasinski, dzięki. Może, dzięki tej lince uda mi się pokazać ile tak naprawdę wart jest ten zegarek CK i skutecznie odradzić.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-08-07, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Cezar napisał/a: |
Śliczne są...zaczynam się nad takim zastanawiać... |
Żartowniś.
blasinski, dzięki. Może, dzięki tej lince uda mi się pokazać ile tak naprawdę wart jest ten zegarek CK i skutecznie odradzić.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-08-07, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie...dlaczego
Ładne są...
Ładne są...
:
Tak na oko - ze 20cm szarfy i aluminiowe kółko od kluczy ile mogą być warte? Plus bateria Renata i Superglue?
Resztę tej ceny załatwiają znaczki: CK i swiss made.
Michał G. napisał/a: |
Może, dzięki tej lince uda mi się pokazać ile tak naprawdę wart jest ten zegarek CK i skutecznie odradzić. |
Tak na oko - ze 20cm szarfy i aluminiowe kółko od kluczy ile mogą być warte? Plus bateria Renata i Superglue?
Resztę tej ceny załatwiają znaczki: CK i swiss made.
:
Odpowiedz do tematu
Ladne sa. Mi sie podobai a
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP