Odpowiedz do tematu
:
No to jako potencjalny target też się wypowiem Wizualnie całkiem mi się podobają. Zresztą zdjęcia z ujęć innych niż od frontu trochę bardziej przekonują, że to może być zegarek, o na przykład TU , przy czarnym. Cena faktycznie w kosmos, no ale tak to już jest przy gadżetach sygnowanych marką "designera", zegarki nie są żadnym wyjątkiem.
:
No i zgodnie z liną forum, duży , przynajmniej "średnicowo" , kupuj, kupuj
[ Dodano: 2012-08-08, 09:52 ]
Oczywiście duży, jak na damski zegarek.
[ Dodano: 2012-08-08, 09:52 ]
Oczywiście duży, jak na damski zegarek.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Ja? E nie, jakbym miała na zaraz pilną potrzebę tysiaka wydać, to bym wzięłą SARBa z kiziowego bazarku W damskim rozmiarze 39 mm Ale chyba aż tak mnie nie pili
Optonic napisał/a: |
kupuj, kupuj |
Ja? E nie, jakbym miała na zaraz pilną potrzebę tysiaka wydać, to bym wzięłą SARBa z kiziowego bazarku W damskim rozmiarze 39 mm Ale chyba aż tak mnie nie pili
:
To jak już Ty go nie bierzesz, to śmiało go może Bow kupować. Będzie miał duże prawdopodobieństwo, graniczące z pewnością , że on jedyny będzie takiego miał na forumie
Poza tym Santino mu ostatnio podkupił jeden zegarek, to se pewnie będzie chciał powetować, cena podobna.
[ Dodano: 2012-08-08, 10:46 ]
a SARB ładniutki, i nawet bardziej damski, bo 39 to chyba z koronką.
Poza tym Santino mu ostatnio podkupił jeden zegarek, to se pewnie będzie chciał powetować, cena podobna.
[ Dodano: 2012-08-08, 10:46 ]
a SARB ładniutki, i nawet bardziej damski, bo 39 to chyba z koronką.
:
Optonic, 39 bez koronki, z koronką 40-41. Strasznie mi się on podoba, ale niestety dla mnie o te 3 mm za mało..
A dla Roberta nawet brązowa wersja jest http://www.zegarki.zgora....ld_PVD_K9423303
A dla Roberta nawet brązowa wersja jest http://www.zegarki.zgora....ld_PVD_K9423303
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Diameter: 37 mm (without the crown)
Thickness: 11.2 mm
Weight: 136g
No chyba że nie mówimy o ty samym zegarku.
No i faktycznie dla Bowa brąż musi, zapomniałem - to tak żeby nie było off topu
Thickness: 11.2 mm
Weight: 136g
No chyba że nie mówimy o ty samym zegarku.
No i faktycznie dla Bowa brąż musi, zapomniałem - to tak żeby nie było off topu
:
Pierwszy zegarek, ktory spodobal sie mojej dziewczynie. Wreszcie nie bylo: znowu te zegarki? To chcesz kupic?!? Brzydkie.. Uslyszalem nawet, ze taki to moge jej kupic
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
A faktycznie, krzywo popatrzyłam. To akurat coś jak mój weekdaterek, idealna wielkość
Trudno, jak mi jest przeznaczony, to poczeka aż z urlopu wrócę (pod warunkiem, że wrócę niespłukana do cna )
Edyta: no i widać nie był przeznaczony. Jak wisiał ze dwa tygodnie, to zniknął godzinę po tym jak publicznie napisałam, że bym wzięła
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-08-08, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Optonic napisał/a: |
Diameter: 37 mm (without the crown) |
A faktycznie, krzywo popatrzyłam. To akurat coś jak mój weekdaterek, idealna wielkość
Trudno, jak mi jest przeznaczony, to poczeka aż z urlopu wrócę (pod warunkiem, że wrócę niespłukana do cna )
Edyta: no i widać nie był przeznaczony. Jak wisiał ze dwa tygodnie, to zniknął godzinę po tym jak publicznie napisałam, że bym wzięła
Ostatnio zmieniony przez halina 2012-08-08, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Fakt, pomyliłem zegarki.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
to na co czekasz?
Apa13 napisał/a: |
Uslyszalem nawet, ze taki to moge jej kupic |
to na co czekasz?
:
halina, az odbuduja sie finanse. Wakacje to bezlitosny okres.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
ja szukałem minutę
http://www.taobao-buying-...6865500623.html
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-08-09, 16:23, w całości zmieniany 2 razy
Michał G. napisał/a: |
symela, dzięki, przeszukałem. Albo nie ma, albo nie potrafię szukać. |
ja szukałem minutę
http://www.taobao-buying-...6865500623.html
Ostatnio zmieniony przez symela 2012-08-09, 16:23, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu