Odpowiedz do tematu
:
Borewicz, idąc Twoim tokiem myślenia nie warto kupować żadnego z kłalitnych zegarków, bo zawsze znajdzie się jakiś chiński odpowiednik.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ta sama zasada tyczy wszystkiego...
Nie popadajmy w przesadyzm
Nie popadajmy w przesadyzm
:
Zapomniałem, że do 1000 złotówek, a tu 500 prezydentów trzeba liczyć, a i dodatkowe opłaty graniczne dojdą....
Ostatnio zmieniony przez emster 2012-08-08, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Borewicz napisał/a: |
No cenowo znowu pojechaliśmy... Wycieczkowicz był na wokandzie, bo jedyny w cenie dla ludu. |
Zapomniałem, że do 1000 złotówek, a tu 500 prezydentów trzeba liczyć, a i dodatkowe opłaty graniczne dojdą....
Ostatnio zmieniony przez emster 2012-08-08, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Oczywiście tu przesadziłem. Wiem że Stenki dobrze zrobione, przy tym jest wodoszczelność, gwarancja, etc. Na swój sposób jest to "budżetowy" zegarek. W sumie każdy zegarek jest budżetowy, zależy tylko od budżetu.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
przeplacac nigdy nie warto
Iks napisał/a: |
Czy warto za to przepłacać czterokrotnie |
przeplacac nigdy nie warto
beceen | ***** ***
:
Przesadziłeś
Ja znam multum chińskich zegarków wykonanych lepiej od Stenka i o lepszych parametrach użytkowych
Diabeł tkwi w definicji
Iks napisał/a: |
Może ja się nie znam, ale żaden chińczyk którego miałem nie dorównuje Stenkowi pod względem jakości wykonania, parametrów użytkowych itp. |
Przesadziłeś
Ja znam multum chińskich zegarków wykonanych lepiej od Stenka i o lepszych parametrach użytkowych
Diabeł tkwi w definicji
:
nie no tak słowa kluczowe:
a w domyśle chodziło mi oczywiście o te które są odpowiednikami Steinhartów czyli Alphy, MQJe, Bajgle, Parniaki suby czy Chronotaci - w swojej klasie cenowej to są bez wątpienia dobre i solidne zegarki, ale bezpośredniego odpowiednika - tj. homara suba wykonanego w takim standardzie jak Steinhart za cenę kilkukrotnie niższą chyba jednak nie ma?
ALAMO napisał/a: |
Ja znam multum chińskich zegarków wykonanych lepiej od Stenka i o lepszych parametrach użytkowych |
Cytat: |
chińczyk którego miałem |
a w domyśle chodziło mi oczywiście o te które są odpowiednikami Steinhartów czyli Alphy, MQJe, Bajgle, Parniaki suby czy Chronotaci - w swojej klasie cenowej to są bez wątpienia dobre i solidne zegarki, ale bezpośredniego odpowiednika - tj. homara suba wykonanego w takim standardzie jak Steinhart za cenę kilkukrotnie niższą chyba jednak nie ma?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tak mi się skojarzyło, że był jeszcze tańszy Orient z GMT, starszy trochę.
poniżej 200 $$
poniżej 200 $$
:
ale brzydal... większe te indeksy być nie mogły?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie kłóć się z Alamo, bo Ci ręka uschnie...
Iks napisał/a: | ||||
a w domyśle chodziło mi oczywiście o te które są odpowiednikami Steinhartów czyli Alphy, MQJe, Bajgle, Parniaki suby czy Chronotaci - w swojej klasie cenowej to są bez wątpienia dobre i solidne zegarki, ale bezpośredniego odpowiednika - tj. homara suba wykonanego w takim standardzie jak Steinhart za cenę kilkukrotnie niższą chyba jednak nie ma? |
Nie kłóć się z Alamo, bo Ci ręka uschnie...
:
Kiedy ja się nie kłócę
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Uki, to Ty teraz za Paprykarza robisz???
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
nie ogarniam tej kuwety dzisiaj muszę się kawy napić...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW