Alpha Radiomir Chronograph
Odpowiedz do tematu

:
Troszkę Magrettkę.

hrg.pl
:
Oooo, prawie jak Magrette! :shock: :shock:

Edit: Dominik pierwszy zauważył to "subtelne" nawiązanie... ;-)

:
No ta pierwsza fajna, podmienić jej mechanizm na GMT i godzinówkę na coś poważnego, i mamy świetnego łocza.

I owszem, Magretę w tym widać.

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Zapewne magrette i alpha w tej samej fabryce koperty robią :wink: . Niestety, tak Alpha już jest niedostępna :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-08-08, 22:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Słoniu napisał/a:
(...) nie dostępna :mrgreen:

Oj, bo Fazi przyjdzie :razz: :twisted:

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
agaron, - sorki i thx :wink:

:
Prośba mała - do wymiany to tylko jakiś "open end" pasiorek się nadaje, czy może jakiś patent w tej dziedzinie istnieje także dla zwykłych pasków coby przez ucha przełożyć?

maciek
[Usunięty]
:
Tam jest pewnie taki magic button. :mrgreen: ... i każdy pasek można założyć.

:
kopeć napisał/a:
Prośba mała - do wymiany to tylko jakiś "open end" pasiorek się nadaje, czy może jakiś patent w tej dziedzinie istnieje także dla zwykłych pasków coby przez ucha przełożyć?

Odkręcasz śrubki, zdejmujesz uszy, zakladasz pasek,wkładasz uszy, przykręcasz śrubki.

Porysowanie świecącej koperty masz gratis :P

:
Dzięki Alamo - to po odkręceniu uszu, da się przełożyć je przez pasek bez problemu, pomimo kształtu jaki mają? No ale skoro koperta się może tak łatwo porysować przy odkręcaniu to pewno bezpieczniej taki "otwierany" pasek zakładać i nie ruszać uszu wcale?

:
Na to jest sposób - wystarczy nie rysować koperty, albo to olewać :D

:
A to nieszczęsne ucho jest jednoczęściowe? a przypadkiem nie składa się z dwóch połówek?

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Zobaczymy co z tego wyniknie. Jakie to ucho jest to niestety jeszcze nie wiem, bo nie ruszałem. To moja pierwsza taka koperta, stąd pytanie.

[ Dodano: 2012-08-09, 15:05 ]
No nie mogłem się powstrzymać, wiem, że to milionpińcetczydiewińcet zdjęcie, ale moja alpha jest też już "ALPHA 1993" bez "najeźdźców" z USA, więc zawsze jednak coś nowego:

Uploaded with ImageShack.us
chodzi jak talala, super

edytka ze względów formalnych i wcześniejszych podejrzeń o majeranek/bigos/powiązania z jamajką, cycóś, a mnie po prostu klawiatura źle działa od czasu do czasu ;)

Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-08-09, 15:10, w całości zmieniany 1 raz
:
A taką Alphę widzieli?

Ups - miało być do Magretki :mrgreen:

:
Gdzieś mi się obiło o oczy, że Alpha robi/robiła koperty dla Magrette :razz:

ogólnie ten czarny radiomir nawet ładny jest... :roll:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-09, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum