Odpowiedz do tematu
:
ale tylko pewnie na fotce niestety. Słoniowa biała na fotce mnie zabijała, a na żywo niestety czar nieco prysł.
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-09, 18:32, w całości zmieniany 2 razy
hmm podpuszczasz mnie, żebym Ci potem po kosztach oddał , czy poważnie mówisz, że du_y nie urywa?
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-09, 18:32, w całości zmieniany 2 razy
:
kuna, myślałem, że byłem w miarę miły...
Słoniu napisał/a: |
Urywa Urywa, Maciek miał zły dzień na zlocie |
kuna, myślałem, że byłem w miarę miły...
:
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-08-09, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
Siem troche wcinam, ale powiem, że biała / czarna tarcza to kwestia gustu, ale cyka naprawdę zdrowo. Mój jest dokładny, nakręca się bajkowo, qurczę pasek muszę zmienić, Chińczyk rzekł, że ze śrubami to trzeba uważać, szczery był i pewno dlatego kupię coś z Timefactors na zmianę.
edytka, na zdjęciach widać, że megretka to ma chrono na 3 tarczy, późniejsze (jak mój) to w tym miejscu mają wskaźnik dobowy (24 hrs). Prawdę mówiąc, moim zdaniem bardziej przydatny niż totalizator stopera.
BTW, minusy o których można wspomnieć to, raz kształt szkła powodujący odbicia (tym bardziej, że bez AR) a dwa, kolor wskazówek - metal, który w pewnych sytuacjach oświetleniowych powoduje trudniejszy odczyt (czarny byłby lepszy), no ale jak często się z tego korzysta? często? nie, no czasami, dla mnie jest OK!
edytka, na zdjęciach widać, że megretka to ma chrono na 3 tarczy, późniejsze (jak mój) to w tym miejscu mają wskaźnik dobowy (24 hrs). Prawdę mówiąc, moim zdaniem bardziej przydatny niż totalizator stopera.
BTW, minusy o których można wspomnieć to, raz kształt szkła powodujący odbicia (tym bardziej, że bez AR) a dwa, kolor wskazówek - metal, który w pewnych sytuacjach oświetleniowych powoduje trudniejszy odczyt (czarny byłby lepszy), no ale jak często się z tego korzysta? często? nie, no czasami, dla mnie jest OK!
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-08-09, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
:
kopeć, Twoje wypowiedzi są na tyle chaotyczne, że na trzeźwo nie ogarniam tej kuwety.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Faktycznie, jest to trochę kaszana, sorki, niestety chcąc uniknąć off-topu, w nie moim wątku za bardzo skróciłem wszystko i całość stała się jeszcze mniej zrozumiała. Raz jeszcze przepraszam, poprawię się i nie będę ciągnął kilku wątków jednocześnie w tak chaotyczny sposób. Pozdrawiam.
Michał G. napisał/a: |
kopeć, Twoje wypowiedzi są na tyle chaotyczne, że na trzeźwo nie ogarniam tej kuwety. |
Faktycznie, jest to trochę kaszana, sorki, niestety chcąc uniknąć off-topu, w nie moim wątku za bardzo skróciłem wszystko i całość stała się jeszcze mniej zrozumiała. Raz jeszcze przepraszam, poprawię się i nie będę ciągnął kilku wątków jednocześnie w tak chaotyczny sposób. Pozdrawiam.
:
Kurde, ona ma split na tarczy napisane? Muszem chyba kupić ku pamięci
Iks napisał/a: |
Gdzieś mi się obiło o oczy, że Alpha robi/robiła koperty dla Magrette
ogólnie ten czarny radiomir nawet ładny jest... Obrazek |
Kurde, ona ma split na tarczy napisane? Muszem chyba kupić ku pamięci
:
Kopeć, kurde, tak się nie kryguj. Ja Ci zaraz powiem. Więc jak chcesz tę sprawę załatwić, to ten tego, system kopertowy, tzn piszesz tu do paru osób inkoguto, koperta i jest proszę pana, wybaczone, odkręcone i wogóle będzieszpanzadowolony.
Ja na przykład biorę 20 procent. Tak na marginesie.
kopeć napisał/a: | ||
Faktycznie, jest to trochę kaszana, sorki, niestety chcąc uniknąć off-topu, w nie moim wątku za bardzo skróciłem wszystko i całość stała się jeszcze mniej zrozumiała. Raz jeszcze przepraszam, poprawię się i nie będę ciągnął kilku wątków jednocześnie w tak chaotyczny sposób. Pozdrawiam. |
Kopeć, kurde, tak się nie kryguj. Ja Ci zaraz powiem. Więc jak chcesz tę sprawę załatwić, to ten tego, system kopertowy, tzn piszesz tu do paru osób inkoguto, koperta i jest proszę pana, wybaczone, odkręcone i wogóle będzieszpanzadowolony.
Ja na przykład biorę 20 procent. Tak na marginesie.
:
Ciekawe jaką ma dokładność chodu ta Alpha?
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
Dzięki za słowa otuchy Prawdziwa cnota jak wiadomo krytyki się nie boi, ale, ponieważ nie zawsze jest czas na takie szmoncesy, to w razie co z z "tradycyjnej" drogi też skorzystam, zwłaszcza, że procentów dwadzieścia to moc raczej niewieścia, Ha.
Jeżeli chodzi o dokładność, to moja robi 4-5 sekund na plus dobowo. Mam nadzieję, że trochę zwolni bo mam ją dość krótko jeszcze. Może nasz miły Recenzent coś w temacie dopowie bo zegarka używa znacznie dłużej.
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-08-11, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Dominik napisał/a: | ||||
Kopeć, kurde, tak się nie kryguj. Ja Ci zaraz powiem. Więc jak chcesz tę sprawę załatwić, to ten tego, system kopertowy, tzn piszesz tu do paru osób inkoguto, koperta i jest proszę pana, wybaczone, odkręcone i wogóle będzieszpanzadowolony. Ja na przykład biorę 20 procent. Tak na marginesie. |
Dzięki za słowa otuchy Prawdziwa cnota jak wiadomo krytyki się nie boi, ale, ponieważ nie zawsze jest czas na takie szmoncesy, to w razie co z z "tradycyjnej" drogi też skorzystam, zwłaszcza, że procentów dwadzieścia to moc raczej niewieścia, Ha.
Jeżeli chodzi o dokładność, to moja robi 4-5 sekund na plus dobowo. Mam nadzieję, że trochę zwolni bo mam ją dość krótko jeszcze. Może nasz miły Recenzent coś w temacie dopowie bo zegarka używa znacznie dłużej.
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-08-11, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Kurde balans, podoba mi się ten Radiomir
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, - za 150$ to nie ma nad czym się zastanawiać Tylko pamiętaj, że on ma 42,5mm i jest odczuwalnie mniejszy od np Madzi
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-12, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Daytona ma 39 a ją mimo to lubię, 42mm to normalny ludzki zegar jest
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-12, 19:13, w całości zmieniany 1 raz