zegarek z dwoma strefami czasowymi
Odpowiedz do tematu

:
Borewicz, idąc Twoim tokiem myślenia nie warto kupować żadnego z kłalitnych zegarków, bo zawsze znajdzie się jakiś chiński odpowiednik.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ta sama zasada tyczy wszystkiego...
Nie popadajmy w przesadyzm :lol:

emster
[Usunięty]
:
Borewicz napisał/a:
No cenowo znowu pojechaliśmy... Wycieczkowicz był na wokandzie, bo jedyny w cenie dla ludu.

Zapomniałem, że do 1000 złotówek, a tu 500 prezydentów trzeba liczyć, a i dodatkowe opłaty graniczne dojdą....

Ostatnio zmieniony przez emster 2012-08-08, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Oczywiście tu przesadziłem. Wiem że Stenki dobrze zrobione, przy tym jest wodoszczelność, gwarancja, etc. Na swój sposób jest to "budżetowy" zegarek. W sumie każdy zegarek jest budżetowy, zależy tylko od budżetu. :grin:

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Iks napisał/a:
Czy warto za to przepłacać czterokrotnie

przeplacac nigdy nie warto :mrgreen:

beceen | ***** ***
:
Iks napisał/a:
Może ja się nie znam, ale żaden chińczyk którego miałem nie dorównuje Stenkowi pod względem jakości wykonania, parametrów użytkowych itp.

Przesadziłeś :-)
Ja znam multum chińskich zegarków wykonanych lepiej od Stenka i o lepszych parametrach użytkowych :P
Diabeł tkwi w definicji :lol:

:
ALAMO napisał/a:
Ja znam multum chińskich zegarków wykonanych lepiej od Stenka i o lepszych parametrach użytkowych :P

nie no tak :razz: słowa kluczowe:

Cytat:
chińczyk którego miałem

a w domyśle chodziło mi oczywiście o te które są odpowiednikami Steinhartów czyli Alphy, MQJe, Bajgle, Parniaki suby czy Chronotaci - w swojej klasie cenowej to są bez wątpienia dobre i solidne zegarki, ale bezpośredniego odpowiednika - tj. homara suba wykonanego w takim standardzie jak Steinhart za cenę kilkukrotnie niższą chyba jednak nie ma?

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
emster
[Usunięty]
:
Tak mi się skojarzyło, że był jeszcze tańszy Orient z GMT, starszy trochę.
poniżej 200 $$

:
ale brzydal... większe te indeksy być nie mogły? :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek
[Usunięty]
:
Iks napisał/a:
ALAMO napisał/a:

nie no tak :razz: słowa kluczowe:

Cytat:
chińczyk którego miałem

a w domyśle chodziło mi oczywiście o te które są odpowiednikami Steinhartów czyli Alphy, MQJe, Bajgle, Parniaki suby czy Chronotaci - w swojej klasie cenowej to są bez wątpienia dobre i solidne zegarki, ale bezpośredniego odpowiednika - tj. homara suba wykonanego w takim standardzie jak Steinhart za cenę kilkukrotnie niższą chyba jednak nie ma?

Nie kłóć się z Alamo, bo Ci ręka uschnie... :wink: :twisted:

:
Kiedy ja się nie kłócę :shock:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Uki, to Ty teraz za Paprykarza robisz??? :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
nie ogarniam tej kuwety dzisiaj :lol: muszę się kawy napić... :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do: