Big Russian Pilot Avia Classic
Odpowiedz do tematu

:
mw75 napisał/a:
Hej, a ten złoty to nie 18 kamyków?

Z pewnościa nie - zobacz że masz po pierwsze brak kamienia na kole centralnym.

:
Słoniu napisał/a:
że nikt jeszcze nie otworzył i nie pokazał ich serducha...

Gwarancje można stracić przecież, u nas to normalne bo i tak same podróbki kupujemy bez gwarancji, ale tam się szanujom, to są prawdziwe miłośniki, a nie banda pijaków :!: :twisted: :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ALAMO napisał/a:
radziecka 3602 z całą pewnością była lepsza, to teraz ... cholera wie.

Teraz jest pewnie w tej samej fabryce, z tych samych materiałów co ten unitas robiona...
Więc jednak unitas wygrywa, przez antywstrząś ;-)

:
ALAMO napisał/a:
mw75 napisał/a:
Hej, a ten złoty to nie 18 kamyków?

Z pewnościa nie - zobacz że masz po pierwsze brak kamienia na kole centralnym.

Co racja, to racja.
Niemniej relacja jakość, no może "first look & kłalita"/cena w przypadku zegarka nabytego przez Słonia moim zdaniem jest i tak korzystna w stosunku do PAM 318 ;) .
Poniżej przypadek kliniczny, 18 kamyków, antywstrząs, MC i cena swego czasu <600 PLN. Fotkę gdzieś już wstawiałem, ale nie mogę jej znaleźć na forum, sorry za jakość była robiona na szybko, tosterem.

:
Szkoda, że już takich Mołnii nie można kupić... :-(

:
Santino napisał/a:
Szkoda, że już takich Mołnii nie można kupić... :-(

+1 :cry:

:
Pognębiłbym Was jeszcze lepszymi zdjęciami 3603 ale raz, że to Słonia wątek, dwa - nie chce mi się śrubek odkręcać ;) .
:twisted:

Antisocial and faceless...
:
mw75, - ależ proszę się nie krępować. Ja nie z tych co się obrażą, a 3603 w pięknym wydaniu chętnie podziwiać będę :twisted:

:
Słoniu napisał/a:
proszę się nie krępować.

No, no! Śmiało!

:
No dobra, w dzień odkręcę te 6 śrubek... :mrgreen:

EDIT
Śrubki odkręcone ale baterii w lustrzance niet, leżą teraz w ładowarce. Macie więc 3603 by MC AD 2011 z smartfona:

Ostatnio zmieniony przez mw75 2012-08-11, 15:03, w całości zmieniany 1 raz
:
I takie coś będę musiał przy okazji kupić i przełożyć - świetna jest ta 3603 :wink:

:
Słoniu napisał/a:
I takie coś będę musiał przy okazji kupić i przełożyć - świetna jest ta 3603 :wink:

zainwestuj w 3602 :

zagarek + historia .......

....sam Vodołaz jesr super - ale pomysł zakręcanej koronki przy manualu jest co najmniej dziwny.

PS
Ciekawe co się dzieje z moją Amfibią :(

Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2012-08-11, 23:32, w całości zmieniany 2 razy
:
Taka jak na fotce zamontowana do Wodołaza za bardzo nie potyka, czegoś brakuje ;) .

Ostatnio zmieniony przez mw75 2012-08-11, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Różne paski - różne oblicza :wink:
Nato:

Czarna skóra

Docelowy canvas z C&B

maciek
[Usunięty]
:
na nacie mu najlepiej. :wink: W skórze i canvasie są jakieś takie strasznie duże dziury pomiedzy uszami, a kopertą, chyba nie za grube te paski, co? :wink:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum