Alpha Radiomir Chronograph
Odpowiedz do tematu

maciek
[Usunięty]
:
ale tylko pewnie na fotce niestety. :wink: Słoniowa biała na fotce mnie zabijała, a na żywo niestety czar nieco prysł. :wink: :roll:

:
hmm :razz: podpuszczasz mnie, żebym Ci potem po kosztach oddał :?: :idea: , czy poważnie mówisz, że du_y nie urywa? :mrgreen: :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-09, 18:32, w całości zmieniany 2 razy
:
Urywa Urywa, Maciek miał zły dzień na zlocie :mrgreen:

maciek
[Usunięty]
:
Słoniu napisał/a:
Urywa Urywa, Maciek miał zły dzień na zlocie :mrgreen:

kuna, myślałem, że byłem w miarę miły... :mrgreen:

:
Siem troche wcinam, ale powiem, że biała / czarna tarcza to kwestia gustu, ale cyka naprawdę zdrowo. Mój jest dokładny, nakręca się bajkowo, qurczę pasek muszę zmienić, Chińczyk rzekł, że ze śrubami to trzeba uważać, szczery był i pewno dlatego kupię coś z Timefactors na zmianę.
edytka, na zdjęciach widać, że megretka to ma chrono na 3 tarczy, późniejsze (jak mój) to w tym miejscu mają wskaźnik dobowy (24 hrs). Prawdę mówiąc, moim zdaniem bardziej przydatny niż totalizator stopera.
BTW, minusy o których można wspomnieć to, raz kształt szkła powodujący odbicia (tym bardziej, że bez AR) a dwa, kolor wskazówek - metal, który w pewnych sytuacjach oświetleniowych powoduje trudniejszy odczyt (czarny byłby lepszy), no ale jak często się z tego korzysta? często? nie, no czasami, dla mnie jest OK!

Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-08-09, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
:
kopeć, Twoje wypowiedzi są na tyle chaotyczne, że na trzeźwo nie ogarniam tej kuwety. :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G. napisał/a:
kopeć, Twoje wypowiedzi są na tyle chaotyczne, że na trzeźwo nie ogarniam tej kuwety. :twisted:

Faktycznie, jest to trochę kaszana, sorki, niestety chcąc uniknąć off-topu, w nie moim wątku za bardzo skróciłem wszystko i całość stała się jeszcze mniej zrozumiała. Raz jeszcze przepraszam, poprawię się i nie będę ciągnął kilku wątków jednocześnie w tak chaotyczny sposób. Pozdrawiam.

:
Iks napisał/a:
Gdzieś mi się obiło o oczy, że Alpha robi/robiła koperty dla Magrette :razz:

ogólnie ten czarny radiomir nawet ładny jest... :roll:

Obrazek

Kurde, ona ma split na tarczy napisane? Muszem chyba kupić ku pamięci :shock:

:
kopeć napisał/a:
Michał G. napisał/a:

Faktycznie, jest to trochę kaszana, sorki, niestety chcąc uniknąć off-topu, w nie moim wątku za bardzo skróciłem wszystko i całość stała się jeszcze mniej zrozumiała. Raz jeszcze przepraszam, poprawię się i nie będę ciągnął kilku wątków jednocześnie w tak chaotyczny sposób. Pozdrawiam.

Kopeć, kurde, tak się nie kryguj. Ja Ci zaraz powiem. Więc jak chcesz tę sprawę załatwić, to ten tego, system kopertowy, tzn piszesz tu do paru osób inkoguto, koperta i jest proszę pana, wybaczone, odkręcone i wogóle będzieszpanzadowolony.
Ja na przykład biorę 20 procent. Tak na marginesie.

:
Ciekawe jaką ma dokładność chodu ta Alpha?

Pozdrawiam
Waldek
:
Dominik napisał/a:
kopeć napisał/a:
Michał G. napisał/a:

Kopeć, kurde, tak się nie kryguj. Ja Ci zaraz powiem. Więc jak chcesz tę sprawę załatwić, to ten tego, system kopertowy, tzn piszesz tu do paru osób inkoguto, koperta i jest proszę pana, wybaczone, odkręcone i wogóle będzieszpanzadowolony.
Ja na przykład biorę 20 procent. Tak na marginesie.

Dzięki za słowa otuchy :) Prawdziwa cnota jak wiadomo krytyki się nie boi, ale, ponieważ nie zawsze jest czas na takie szmoncesy, to w razie co z z "tradycyjnej" drogi też skorzystam, zwłaszcza, że procentów dwadzieścia to moc raczej niewieścia, Ha.

Jeżeli chodzi o dokładność, to moja robi 4-5 sekund na plus dobowo. Mam nadzieję, że trochę zwolni bo mam ją dość krótko jeszcze. Może nasz miły Recenzent coś w temacie dopowie bo zegarka używa znacznie dłużej.

Ostatnio zmieniony przez kopeć 2012-08-11, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Dorzucę jeszcze zdjęcie lumy :wink:

:
Kurde balans, podoba mi się ten Radiomir :roll:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, - za 150$ to nie ma nad czym się zastanawiać :wink: Tylko pamiętaj, że on ma 42,5mm i jest odczuwalnie mniejszy od np Madzi :smile:

:
Daytona ma 39 a ją mimo to lubię, 42mm to normalny ludzki zegar jest :razz: :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-08-12, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum