POMOCY !!!!
Odpowiedz do tematu

: POMOCY !!!!
Olaboga, mam problem. Najlepsza z Żon zapragnęła zegara. Na szczęście niekoniecznie tego (bo bym się normalnie szarym mydłem pociął) ale coś w tym klimacie:

albo

Niekoniecznie chrono, ma mieć (cytat): "cyferki na tarczy, być jebitnie różowy, i nie musi kosztować tyle pieniędzy.. acha - może być z chin NAWET.. " (koniec cytatu).
Ja wiem, że to może szok po zaborze OM przeze mnie (no musiałem normalnie!) no ale Kobieta chce.. co Wam będę mówił..
zatem - pomocy?

:
Trochę mniej różu - 45 dolków

Dużo różu, ale brak cyferek - 45 dolków

W ch.. różu i cyferki - 39 dolków

Bladoróżowo, ale tanio i rolkowato - 19 dolków

Różnieróż, ale chronowato - 69 dolków

Różowo na pół gwizdka - 19 dolków

Wszystkie z precisiontimeco.com - tam możesz wybrać selekcję po kolorze :)

Ostatnio zmieniony przez Dominik 2012-08-17, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
hrg.pl
:
Oczy mnie rozbolały, w ch... z taką robotą :roll:

hrg.pl
:
Te kolorowe Lorusy od razu mi przyszły na myśl:

http://www.demus-zegarki....t-R2383FX9.html
http://www.demus-zegarki....t-R2343FX9.html

:
Różowy plastikowy Sub mnie rozwalił.... :shock: :mrgreen:

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
oczy mnie penkli... :shock: ...może czas na inny egzemplarz najlepszej z żon ? :wink: :razz: :mrgreen:

lepsze jutro było wczoraj
:
Patrzyles na Zodiaci z Zatoki?

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
oz w pyte, wezcie oflagujcie ten watek, bo czlowiek wchodzi a tu roz galki atakuje :shock:

beceen | ***** ***
:
Może zamiast kombinować - rzeczywiście tego Swatcha? Skoro spełnia założenia wyjściowe.

Pozdrawiam
Eryk

:
Generalnie tego chyba nie szukasz, ale kiedyś zanabyłem żonie Citizena xC i uważam, że to są zajebiste zegarki dla kobiet (chyba zegarek z którego zakupu jestem najbardziej zadowolony). Są też w różu:

+ jakaś spoko guma różowa i będzie porządny zegar w pożądanym kolorze ;D

ps. tak wiem że są nieco droższe od tych proponowanych wyżej :P

:
CornCobbMan napisał/a:
Różowy plastikowy Sub mnie rozwalił.... :shock: :mrgreen:

Ten wzór doczekał się nawet wersji jelly :razz:

:
Panowie, dzięki za odzew. Szczerze - jestem powalony ogromem opcji kolorystycznych, odcieni różu i jelly-subami od Machu..

Niemniej - odwiedziliśmy dziś ostatni raz Jarmark Dominikański i Radość Oczu Moich wypatrzyła u zegarmistrza na Długiej Perfecta w oczojebnym kolorze pink, za jedyne 39 złociszy.
Luba zadowolona, ja nie wydałem majątku, wszyscy szczęśliwi zegarkowo.

A ten jelly-sub to chyba ma nawet obrotowy bezel!

:
Jak jeszcze powiesz że będzie szczęśliwe zbliżenie to będziemy płakać jak bobry i kibicować waszemu związku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
No i pozamiatane, a temat dopiero się rozkręcał... :lol:

:
No to ciniol - dawaj meksykańską falę!!!

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum