Odpowiedz do tematu
: Re: 1
you're simply the best
ciniol napisał/a: |
Aha zapomniałem dodać że zdjęcia świecenia postaram sie zrobić lodówką po zmroku |
you're simply the best
zyj terazniejszoscia
:
No i wreszcie się doczekalim
:
Ciniol niepogada...ladna recka
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-25, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Tomek spoko, przepraszam i zwracam honor myślałem że pijesz do tego że się ociągałem z recenzją nic nie będę edytował w temacie
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-25, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Tomek - good job, że wydzieliłeś.
Ciniol - tak się tworzy historię, tak się tworzy historię
Ciniol - tak się tworzy historię, tak się tworzy historię
:
Nijak nie przekonuje mnie ten zegarek. Recenzja tego nie zmieniła, a fotki porównawcze jeszcze go pogrążyły.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Rafał, mówiłem Ci to osobiście macając, powiem i tu
Idąc Twoją nomenklaturą indeksów jako kreseczek i kropeczek, to dla mnie kropeczki na kwadransach robiące tak naprawdę za trzy kreseczki (odpowiednio 1sza kropeczka to minuty 14-16, 2ga to 29-31 itd.) powinny na tarczy być tylko kropeczkami, a nie kropeczkami z doklejonymi amputowanymi kreseczkami na minutach 14,16,29,31,44,46,59,01 bo psuje to trochę całość.. Mam nadzieję, ze jeszcze w miarę zrozumiale to zabrzmiało..
No ale to tylko taka mała niedygresja bo zamierzalem tylko pogratulować recki
Idąc Twoją nomenklaturą indeksów jako kreseczek i kropeczek, to dla mnie kropeczki na kwadransach robiące tak naprawdę za trzy kreseczki (odpowiednio 1sza kropeczka to minuty 14-16, 2ga to 29-31 itd.) powinny na tarczy być tylko kropeczkami, a nie kropeczkami z doklejonymi amputowanymi kreseczkami na minutach 14,16,29,31,44,46,59,01 bo psuje to trochę całość.. Mam nadzieję, ze jeszcze w miarę zrozumiale to zabrzmiało..
No ale to tylko taka mała niedygresja bo zamierzalem tylko pogratulować recki
:
Optonic, No mnie też nie przekonuje.
Zresztą, ja go widziałem na żywo już dość dawno.
Ale wreszcie mamy recenzję "normalnego" użytkownika
Zresztą, ja go widziałem na żywo już dość dawno.
Ale wreszcie mamy recenzję "normalnego" użytkownika
:
Ciniol,
czyżbyś nie zrobił fotek po zmroku, bo nie świeci?
czyżbyś nie zrobił fotek po zmroku, bo nie świeci?
zyj terazniejszoscia
:
Recenzja fajna.
Zegara nie widziałem na żywo, ale jakby nie było tych kresek pomiędzy pięciominutowymi indeksami i datownika, to zupełnie inny zegar byłby.
IMO lepszy.
Zegara nie widziałem na żywo, ale jakby nie było tych kresek pomiędzy pięciominutowymi indeksami i datownika, to zupełnie inny zegar byłby.
IMO lepszy.
:
Ciniol - przyślij no mi tego Cyrkla na kilka dni, to mu jakieś uczciwe fotki zrobię.
:
Fajna i przydatna recenzja. Już wiem, że poczekam na M20
Gdyby nie koronka i zakończenie wskazówek, to zastanawiałbym się nad zakupem.
Chyba, że jak to bywa, olśni mnie przy okazji jakiegoś macania
Gdyby nie koronka i zakończenie wskazówek, to zastanawiałbym się nad zakupem.
Chyba, że jak to bywa, olśni mnie przy okazji jakiegoś macania
:
Odpowiedz do tematu
THX za reckę
Zegarek miałem okazję pomacać przez dłuższą chwilę i jednoznacznie muszę stwierdzić że przynajmniej mnie do siebie przekonał szczególnie swoim dizajnem a Garda zapowiada się jeszcze lepiej
Jestem przekonany że jako EDC może się sprawdzić z bardzo dobrze
Zegarek miałem okazję pomacać przez dłuższą chwilę i jednoznacznie muszę stwierdzić że przynajmniej mnie do siebie przekonał szczególnie swoim dizajnem a Garda zapowiada się jeszcze lepiej
Jestem przekonany że jako EDC może się sprawdzić z bardzo dobrze