Dobry będzie?
Odpowiedz do tematu

:
...zafop, nie zabieraj roboty Faziemu :twisted:

:
zafop napisał/a:
ile kosztuje i dlaczego tak drogo ;-)

Np. $270 z szipem :arrow: KLIK

:
Maxio napisał/a:
...zafop, nie zabieraj roboty Faziemu :twisted:

Yes Sir! :mrgreen:

[ Dodano: 2012-08-28, 10:56 ]
Tomek napisał/a:
zafop napisał/a:
ile kosztuje i dlaczego tak drogo ;-)

Np. $270 z szipem :arrow: KLIK

nie żebym był upier.....y , ale kolega chyba się interesuje z białą tarcza, a nie czarną...

zyj terazniejszoscia
:
zafop napisał/a:
nie żebym był upier.....y , ale kolega chyba się interesuje z białą tarcza, a nie czarną..

nie żebym był upier......y, ale kolega który założył temat w pierwszym poście wkleił zdjęcia takiego z czarną tarczą, wersja biała to prywatny egzemplarz Tomka jest :razz: :twisted: :twisted:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ale biały fajniejszy :)

:
halina napisał/a:
Ale biały fajniejszy :)

+1

zyj terazniejszoscia
:
Taa, nawet swojego czasu sobie białego kupiłem, tylko wziął zaginął w drodze :evil: :evil:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Taa, nawet swojego czasu sobie białego kupiłem, tylko wziął zaginął w drodze :evil: :evil:

świństwo :evil:

A biały na przykład TU (sklepu nie znam, się wyguglało)

maciek
[Usunięty]
:
To znany sklep, można spokojnie brać. :wink:

:
Iks napisał/a:

Się znalazł i wystawili ponownie, w imho niezłej cenie :arrow: KLIK :wink: :mrgreen:

:
Teraz to już mnie nie stać, na wyprawkę do szkoły odkładam, sezon szaleństw się skończył :mrgreen: :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Teraz to już mnie nie stać, na wyprawkę do szkoły odkładam, sezon szaleństw się skończył :mrgreen: :razz:

Długopisy składaj :wink: :mrgreen: , będzie i na wyprawkę i na Stargate :idea: :mrgreen:

emster
[Usunięty]
:
prowider, przelicz sobie, cena zegara + przesyłka + ewentualne ubezpieczenie * 23% i masz koszt dodatkowy jaki Cię zapewne czeka. Porównaj i wybieraj :wink:

prowider
[Usunięty]
:
Nie mam pojęcia jakie są ceny transportu plus ubezpieczenia taki nie czytaty nie pisaty :wink:
sama cena zakupu jest bardzo niska nawet plus 23% jak dobrze liczę.

:
Tej, a to nie te zegarki z paskudną bulwą w charakterze oslony koronki :twisted: :cool: ?!

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum