Ten Jasiek BBH104 (i jego pokrewne wersje, na przykład czarna BBH105) bardzo kulturalnie nawiązują designem do starych nurków Seiko.
Już mnie tak od kilku tygodni truje nad uchem, żebym go kupił. Twardy jestem póki co, jak Roman Bratny, bo może się co fajniejszego trafi, ale mięknę z dnia na dzień w oczach
Odpowiedz do tematu
:
Też mnie kuszą te Jaśki... Ciekawe, czy można gdzieś dorwać wersję z żółtą tarczą
Na razie jako zegarek wakacyjny noszę divera Jaśka model BEB078 i bardzo sobie chwalę:
adventure napisał/a: |
Ten Jasiek BBH104 (i jego pokrewne wersje, na przykład czarna BBH105) bardzo kulturalnie nawiązują designem do starych nurków Seiko.
Już mnie tak od kilku tygodni truje nad uchem, żebym go kupił. Twardy jestem póki co, jak Roman Bratny, bo może się co fajniejszego trafi, ale mięknę z dnia na dzień w oczach |
Też mnie kuszą te Jaśki... Ciekawe, czy można gdzieś dorwać wersję z żółtą tarczą
Na razie jako zegarek wakacyjny noszę divera Jaśka model BEB078 i bardzo sobie chwalę:
:
Widziałem, że w ofercie mają jeszcze z białą i niebieską
Ale do Seiko 7548 im daleko. A do czegoś podobnego właśnie dążę.
A na co dzień tez używam innego budżetowca i jestem zadowolony:
Musaszi napisał/a: |
Też mnie kuszą te Jaśki... Ciekawe, czy można gdzieś dorwać wersję z żółtą tarczą |
Widziałem, że w ofercie mają jeszcze z białą i niebieską
Ale do Seiko 7548 im daleko. A do czegoś podobnego właśnie dążę.
A na co dzień tez używam innego budżetowca i jestem zadowolony:
:
Mako to jest również moje EDC, z tym, że u mnie na branzie. Mój ulubiony zegar.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Też chciałbym mieć ulubiony zegar... A ja co biorę kolejny z pudełka to mi się podoba...
Michał G. napisał/a: |
Mój ulubiony zegar. |
Też chciałbym mieć ulubiony zegar... A ja co biorę kolejny z pudełka to mi się podoba...
:
To jest właściwe podejście do tematu Słoniu.
Słoniu napisał/a: |
A ja co biorę kolejny z pudełka to mi się podoba |
To jest właściwe podejście do tematu Słoniu.
:
Słoniu jakbym miał takie pudełko jak Ty... to z pewnością miałbym dokładnie to samo... więc FOK JU za Kemmnera, Seiko kostkę, Magretkę, Stenka chrono, Radomira i jeszcze parę innych.
Słoniu napisał/a: |
Też chciałbym mieć ulubiony zegar... A ja co biorę kolejny z pudełka to mi się podoba... |
Słoniu jakbym miał takie pudełko jak Ty... to z pewnością miałbym dokładnie to samo... więc FOK JU za Kemmnera, Seiko kostkę, Magretkę, Stenka chrono, Radomira i jeszcze parę innych.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Springs perpetual z brązowa tarczą? widziałem go na allegro:)
:
mety1, to forumowego kolegi. Poszukaj go na bazarku.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
wiem wiem z bazarku właśnie go kojarzę, siedziałem na allegro przed zakończeniem aukcji widziałem że cena niska była za niego...
:
mety1, tak, wygrywałem licytacje przy 60 żł
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
ale wycofano aukcję;p
:
mety1, jak Cie interesuje, to pisz do becena
:
Odpowiedz do tematu
nie interesuje pisałem tylko że widziałem;p