od dłuższego czasu chodzi mi po głowie boschett Cave Dweller ale ostatnio tez zaczęła kiełkować myśl o innym zegarku mianowicie ORIENT M-Force WV0071EL no i jak ta baba w sklepie z butami nie wiem który wybrać
boschett jest fajny ale trzeba polować na używany MForce równie ciekawy i można kupić nówkę. Różnica w cenie niewielka tak naprawdę
co o tym wszystkim sądzicie
Odpowiedz do tematu
: który?
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-09-01, 13:51, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-09-01, 13:51, w całości zmieniany 2 razy
:
Mimo wszystko Boschett.
:
Boschett...
Orient ma coraz ciekawsze pomysły stylistyczne, ale odrzuca mnie ich logo... nic nie poradzę, tak mam.
Orient ma coraz ciekawsze pomysły stylistyczne, ale odrzuca mnie ich logo... nic nie poradzę, tak mam.
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Boschett jeśli nie boisz się ostrych krawędzi
:
Boschett czytelniejsza
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Z tych dwóch jednak Boschett. Bardzo łatwo będzie go odsprzedać, bo u nas czy na WUS dużo osób na nie poluje.
Orient też ciekawy, choć mnie bardziej podoba się logo OS od zwierzyńca
Orient też ciekawy, choć mnie bardziej podoba się logo OS od zwierzyńca
World Wide Watches
:
Revolver to też niezły wybór.
:
widzę że jednogłośnie boschett po cichu liczyłem na takie głosy
a orient wg Was wart tych pieniędzy? (ok 500-550$)
a orient wg Was wart tych pieniędzy? (ok 500-550$)
:
machlo, crayzee, LukasVanElvis, Ptaku, Apa13, pasti, nie macie co robić w sobotę po południu?
Maru123, Boschett to tandeta , nie idź tą drogą .. To się robi pospolity zegarek, nikt Ci nie będzie zazdraszczał, sam siebie znienawidzisz .. Chłopie, bierz Orienta
Maru123, Boschett to tandeta , nie idź tą drogą .. To się robi pospolity zegarek, nikt Ci nie będzie zazdraszczał, sam siebie znienawidzisz .. Chłopie, bierz Orienta
:
Tomek, dziś do 11 odsypiałem wczorajszy koncert. W godzinach 11-14 pomagałem w remoncie ( myłem okna, ściany, podłogi etc). Teraz gotowałem gulasz. Mam co robić
:
Apa13, ale o 15.19 znalazła osoba sekundkę, coby źle koledze doradzić, c'nie?
:
Bo wtedy gulasz sie dusił i musiałem go mieszać raz na 15 minut, wiec miałem dużo czasu wolnego.
Doradziłem koledze dobrze. Na jego miejscu też byś brał tego wielkiego, ciężkiego nurasa
Doradziłem koledze dobrze. Na jego miejscu też byś brał tego wielkiego, ciężkiego nurasa
:
A w życiu ...
Apa13 napisał/a: |
Na jego miejscu też byś brał tego wielkiego, ciężkiego nurasa |
A w życiu ...
:
Boschett. Nowy Cave Dweller, o ile się nie mylę, dopiero od grudnia.
Odpowiedz do tematu
Maru123 napisał/a: |
widzę że jednogłośnie boschett po cichu liczyłem na takie głosy |
Boschett. Nowy Cave Dweller, o ile się nie mylę, dopiero od grudnia.