lum-tec m50 warto?
Odpowiedz do tematu

:
W ręku miałem 2 lum-teci z czego jeden jest mój. Mogę tylko polecić. Czasem na wus się uda złapać z europy i wtedy wychodzi naprawdę tanio (około 60% ceny sklepowej)

:
Ogólnie mnie się podobują, tylko za bardzo B&R zalatują.

FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Dzisiaj się okaże.....

:
jaro19591, to Ty mi sprzątnąłeś sprzed nosa ostatnią sztukę z atomic time? :mad: :P

:
jaro19591 napisał/a:
Dzisiaj się okaże.....

Nie mów, że kupiłeś lum`a cool

:
No i mądra decyzja. Ja od Ciebie tytana, a Ty lum-teca :)

:
Ano kupiłem, moja być zadowolona :)) . Obawiałem się najbardziej, czy nie będzie za mały, ale jego proporcje - stosunkowo mała wysokość w stosunku do średnicy, oraz dość duży rozmiar samej tarczy powodują że optycznie wydaje się większy, niż mógłby o tym świadczyć jego rozmiar.
Doskonała jest jego czytelność, zero wężów oraz kontrast pomiędzy tarczą a wskazówkami i cyframi powodujący znakomity odczyt czasu.
Pytanie, jak będzie z jakością powłoki PVD. Jeśli nie bardzo, to już myślę nad zakupem lub zmajstrowaniem jakiegoś sprytnego pistolecika do piaskowania, sprężarkę już posiadam :P
Przy okazji, interesy z kolegą Marcinem z Atomica to czysta przyjemność, chłop ma cierpliwość i dużo życzliwości.

Ostatnio zmieniony przez jaro19591 2012-09-07, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Jarosław, a konkretnie ten model kupiłeś ?

:
Tak, czarny M-50 i nie żałuję żadnej z xxxx wydanych złotówek (jak pisał niedawno Wieszcz :)) )
Sesja po urlopie, siedzę już w pokoju między walizkami.

Ostatnio zmieniony przez jaro19591 2012-09-07, 22:20, w całości zmieniany 2 razy
:
Spinner napisał/a:
Cezar napisał/a:
Fazi napisał/a:
nic się mu zarzucić nie da

Tiaaaa, a cena :złośliwiec:

Trza było kupić od Spinnera to byś miał dobrą cenę :))

I brawo_ten_Pan ;)

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Pełna wersja forum