Moje EDC
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
On zresztą ma stosunkowo duży rozmiar lug to lug, więc na nadgarstku będzie wyglądał harmonijnie. :)

Niesamowity jest reżim przy budowie tego mechanizmu. Ciekaw jestem który mechaniczny mechanizm w tej cenie jest tak tworzony. :)

:
Blaz napisał/a:

Niesamowity jest reżim przy budowie tego mechanizmu. Ciekaw jestem który mechaniczny mechanizm w tej cenie jest tak tworzony. :)

Zdradź coś więcej Łukaszu, lub linkę zapodaj bom ciekaw :popcorn:

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Blaz
[Usunięty]
:
Kiedyś czytałem na wus, nie pamiętam niestety linka. :)

Poszczególne części są sprawdzane kilka miesięcy osobno i razem, żeby współgrały. :)

:
machlo napisał/a:
ciniol napisał/a:
Machlo jak kupisz GS to dostanę wylewu. Chcesz mieć na sumieniu porządnego człowieka, ojca rodziny?
Jak kupisz to plask , a później ja sam :głową w mur:

:))

Co do rozmiaru, to ja tam ani duży nie jestem, ani dużego nadgarstka nie mam, więc mały GS będzie ok. cool

Co Ci będę ściemniał... kup tego GS-a... przyjadę do stolicy go oblookać ;) jak mi podejdzie to kupne se białego :P

World Wide Watches
:
pasti, słyszną jest Twa koncepcja!
Też pojadę obejrzeć. I będę polował na niebieskiego, jak przypasuje :-)

:
Machlo, Pasti nono

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol napisał/a:
Machlo, Pasti nono

Spokojnie - narazie Machlo się wyprzedaje, ja dopiero jak na żywo mi podejdzie, bo za takie $$$ to boję się kupować w ciemno kosztem przynajmniej połowy mojego zbiorku :facepalm:

World Wide Watches
:
Jeżeli EDC to tylku SUB:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum