Jak go zapragnąłem to był chronometr
Tak, alarm. Koronka z lewej służy do włączenia alarmu, wyciągnięta - alarm włączony. Ustawianie godziny alarmu koronką "główną" w pozycji "data"
Odpowiedz do tematu
:
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
...ha......wiedziałem...
kwater napisał/a: |
Bransoleta, wbrew temu co mówiłem wczoraj, jednak z blaszki, ale sprytnie zwijanej |
...ha......wiedziałem...
:
No i co się cieszy? Prawie nie widać, że blaszka, nie?
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-09-17, 15:45, w całości zmieniany 2 razy
Dużo 'tanich marek' robi modele o przyzwoitej jakości wykonania i z sensownymi parametrami uzytkowymi- jest Q&Q Superior, Jordan Kerr Prestige, Gino Rossi Premium, Perfect Hight Quality, Timemaster Nord Time, Omax i Albatross tez miały jakies droższe modele...większość z tego to własnie stalowe, dość masywne/sportowe chrono z WR 100 w przedziale cenowym 150-300zł.
Na Allegro jest tego mnóstwo, co ciekawe w sklepach prawie nie występują
Na Allegro jest tego mnóstwo, co ciekawe w sklepach prawie nie występują
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-09-17, 15:45, w całości zmieniany 2 razy
:
Q&Q ma jeszcze jedną linię o dobrej jakości produktów - chyba nawet w niektórych modelach przewyższającą Superior - linię Grandeux. Ciekawym zegarkiem z tej linii jest np. model Q&Q GRANDEUX QG.X048-201.
IMO za 200 zł warto nabyć jak komuś potrzebny trwały kwarc jako EDC
Machu napisał/a: |
Dużo 'tanich marek' robi modele o przyzwoitej jakości wykonania i z sensownymi parametrami uzytkowymi- jest Q&Q Superior, Jordan Kerr Prestige, Gino Rossi Premium, Perfect Hight Quality, Timemaster Nord Time, Omax i Albatross tez miały jakies droższe modele...większość z tego to własnie stalowe, dość masywne/sportowe chrono z WR 100 w przedziale cenowym 150-300zł.
Na Allegro jest tego mnóstwo, co ciekawe w sklepach prawie nie występują |
Q&Q ma jeszcze jedną linię o dobrej jakości produktów - chyba nawet w niektórych modelach przewyższającą Superior - linię Grandeux. Ciekawym zegarkiem z tej linii jest np. model Q&Q GRANDEUX QG.X048-201.
IMO za 200 zł warto nabyć jak komuś potrzebny trwały kwarc jako EDC
:
Automat w polskim sklepie za takie pieniądze, szaleństwo
:
I to IMHO całkiem niegłupi
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
...No całkiem niekulawe, zwłaszcza te z automatem.
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
Szaleństwo i owszem, ale Demus z którego jest fotka sprzedaje go po 377 PLN czyli tak se, a mówiąc wprost za dużo. Natomiast w pierwszym sklepie (do którego link podał stefan) i do którego odnosił się ten cytat - to IMO okazja. Tyle tylko, że przez takie linki to nie wiem na jakiego "kryzysowca" sobie pozwolić - czy na zgodnego z linią partii Chronotraca czy "QQłę" (zegarkoza w stadium zaawansowanym) Kukuła to kłalita już bardziej
Ostatnio zmieniony przez Tomi1976 2012-10-03, 19:58, w całości zmieniany 4 razy
Machu napisał/a: |
Automat w polskim sklepie za takie pieniądze, szaleństwo |
Szaleństwo i owszem, ale Demus z którego jest fotka sprzedaje go po 377 PLN czyli tak se, a mówiąc wprost za dużo. Natomiast w pierwszym sklepie (do którego link podał stefan) i do którego odnosił się ten cytat - to IMO okazja. Tyle tylko, że przez takie linki to nie wiem na jakiego "kryzysowca" sobie pozwolić - czy na zgodnego z linią partii Chronotraca czy "QQłę" (zegarkoza w stadium zaawansowanym) Kukuła to kłalita już bardziej
Ostatnio zmieniony przez Tomi1976 2012-10-03, 19:58, w całości zmieniany 4 razy
:
Wrzuciłem zdjęcia z Demusa bo mi je google wyświetliło i były chyba najlepszej jakości. Tak BTW, ciekawe co tam w środku siedzi, w tych QQualitach
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Krucze te grrrrrcoś tam to nawet ciekawie wygląda ktoś to widział w realu
:
Obstawiam Miyote
I do tego szanowni Kumotrowie - wodoszczelny 10 ATM Moim zdaniem rewelka
Ostatnio zmieniony przez Tomi1976 2012-10-04, 19:42, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
bartek.siwiec napisał/a: |
Wrzuciłem zdjęcia z Demusa bo mi je google wyświetliło i były chyba najlepszej jakości. Tak BTW, ciekawe co tam w środku siedzi, w tych QQualitach |
Obstawiam Miyote
I do tego szanowni Kumotrowie - wodoszczelny 10 ATM Moim zdaniem rewelka
Ostatnio zmieniony przez Tomi1976 2012-10-04, 19:42, w całości zmieniany 2 razy