/większe/ alternatywy dla Strielki do 2,5-3K PLNów
Odpowiedz do tematu

:
77mirek napisał/a:

w razie czego każdy z tych zegarów zniknie z bazaru po cenie zakupu, tak jak przed chwilą PZLka - w ciągu 15 minut.

hmmm była PZLka u nas na bazarku?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
A wczoraj była, widziałem.

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
przejrzałem bazarek i kosz i nic nie ma hmmm

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Karol sprzedawał, więc jak zwykle dowody rzeczowe usunięte :))

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
:głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:

:
ALAMO napisał/a:
Żadna.
Weź starą, 38 mm,i najlepiej czarną.

Podpisuję się pod tym dwoma rękoma.
Żadnych kompromisów, bierz oryginał.

:
Zrobiłem przymiarkę:

Sam już nie wiem :/ , zmierzyłem sobie łapę i po przytyciu wychodzi mi 19,5cm hmmm

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Woytec60
[Usunięty]
:
No i ja mam na dziś 19,5 mm a ta Striełka Szturmanskie na fotce ma średnicę 45 mm

Akurat, prawda?
Wersja 38 mm wyglądała u mnie tak

Niby też da się nosić ale nie bylem przekonany :roll:

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-10-08, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
:
Iks, jak masz 19,5cm to Strzałka 38mm będzie za mała. Ja mam 17,5cm i jest idealna, ale jak bym miał większy nadgarstek to już nie wyglądałaby tak dobrze. Do twojego nadgarska to tylko ta co ma Woytec60. Niestety cena jest moim zdaniem sporo przesadzona :/

Woytec60
[Usunięty]
:
Cena tego zegarka nie jest przesadzona, ona jest przewalona :/
Mój pochodzi jeszcze ze starej kolekcji i kosztował mniej, poza tym dostałem go w prezencie od najlepszej z żon :)
Dziś cena tego modelu odstrasza skutecznie potencjalnych nabywców :głową w mur:
Poza tym ta nowa "limitacja" nie tylko kosztuje więcej ale wygląda gorzej.
http://zegarkiclub.pl/for...__1#entry810334
Proszę o wybaczenie za linka, ja w celach poglądowych :oops:

:
Ale te nowe, tegoroczne szturmańce wycenili na prawie 3,5 klocka :shock: :głową w mur: - 1000zł więcej niż poprzedni wypust facepalm

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Woytec60
[Usunięty]
:
Właśnie o tym pisałem, totalne przegięcie facepalm

:
No to co - proponujcie alternatywy :) Z mechanicznym chrono za 2-3 klocki może być ciężko więc w grę wchodzą również kwarce, rozmiar 41-45mm, tarcza najchętniej jasna, design w stylu strielki mile widziany cool

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
Bierz tego Junkersa, cośmy go kiedyś wykopali. :))

:
Osoba się zaczai na WUS cool

albo kwarcyk

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum