Która piąteczka???
Odpowiedz do tematu

: Która piąteczka???
A więc naszło mnie na Seiko 5. Chcę jakiś nieduży zegareczek, który bez problemu zmieści się pod mankiet kurtki i swetra, oraz nie będzie przeszkadzał nawet jak się rękawicę założy ;) Większe zegarki mi w takich warunkach trochę przeszkadzają, stąd taki pomysł :))
Poza tym, Narzeczona zaoferowała się, że sfinansuje mi ten zegareczek w ramach nadchodzących Mikołajek (wiem, wiem, do 6 grudnia jeszcze trochę, ale będę go ściągał z Chin, więc na początek grudnia pewnie dojdzie ;) ).
W sumie to już chyba wiem który, ale że nie zakładałem jeszcze żadnej ankiety, więc z chęcią popatrzę, jakie będą Wasze opinie. Po wstępnej selekcji wybrałem dwa modele... :))

Opcja 1 - Seiko SNK807K2

Opcja 2 - Seiko SNK795

Bardzo fajnie prezentuje się na skórzanym pachu :))

Pozdrawiam,
Bartek
:
Opcja nr.2 ;)
Zdecydowanie ladniejsza, taka se elegantniejsza jesli to pasuje :))

Czas nie pieniądz, zawsze jest.
:
Ciezki temat niby podobne a całkiem inne :/ chyba pierwszy

:
moim typem jest 2 elegancka ale nie skostniała :D

:
opcja 2, a jesli moge zaproponowac to popatrz na SNK605K1 mom zdaniem najfajniejsza mala piatka

:
Dodam, że pozycja nr 1 i tak trafiłaby na jakiś skórzany pasek, tak jak np. tu z wersją czarną:

Pozdrawiam,
Bartek
:
Seiko SNK795

:
Ptaku napisał/a:
opcja 2, a jesli moge zaproponowac to popatrz na SNK605K1 mom zdaniem najfajniejsza mala piatka

Dzięki za propozycję, ale z uwagi na bransoletki ze zwijanej blaszki z puszki po piwie opcja w której nie mogę łatwo zmienić jej na pasek odpada :))

Pozdrawiam,
Bartek
:
Jedyneczka ;)

:
Jedynka. Dwójka mi jakoś za bardzo stylem Twojego Poljota przypomina, lepiej coś całkiem innego.

Ostatnio zmieniony przez halina 2012-10-31, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
:
zagłosowałem na 2, 1 kiedyś miałem i jakoś mi nie podpasowała hmmm

:
Słoniu napisał/a:
Jedyneczka ;)
Obrazek

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
Jak dla mnie jedynka :) . Ale ta czarna na czarnym pasku. Miodzio :))

Sylwek
[Usunięty]
:
ja tam za "5" nie przepadam,bo już gdzieś pisałem " ciągle godzina 5 , albo ciągle data piątego" hmmm ale pod kurtajkę ,czy sweterek to tylko pierwsza opcja IMO cool

:
Bartek może jakiś J.Springs ?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum