Odpowiedz do tematu
:
Santino, nawet lepiej,bo jak u Kafki
:
Miło, jak przynajmniej poł kwoty zwróci..
Miło, jak przynajmniej poł kwoty zwróci..
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
walenie kota przy pomocy młota teraz obiecuje,by zyskać czas a jak wyskoczył z połową,znaczy się czuje swą winę,, a jak czuje winę ,to sam wie czemu
Apa13 napisał/a: |
:głową w mur:
Miło, jak przynajmniej poł kwoty zwróci.. |
walenie kota przy pomocy młota teraz obiecuje,by zyskać czas a jak wyskoczył z połową,znaczy się czuje swą winę,, a jak czuje winę ,to sam wie czemu
:
Ale jaki czas?
Może mnie olać cienkim sikiem. PayPal przyznał mu rację - kasę ode mnie już dawno dostał.
Nie mam żadnej siły, żeby w jakikolwiek sposób go zmotywować.
To tylko jego dobra wola.
Sam fakt, że ze mną koresponduje w ogóle nadal, raczej dobrze o nim świadczy.
To dość znany i aktywny użytkownik WUS.
Sylwek napisał/a: |
teraz obiecuje,by zyskać czas |
Ale jaki czas?
Może mnie olać cienkim sikiem. PayPal przyznał mu rację - kasę ode mnie już dawno dostał.
Nie mam żadnej siły, żeby w jakikolwiek sposób go zmotywować.
To tylko jego dobra wola.
Sam fakt, że ze mną koresponduje w ogóle nadal, raczej dobrze o nim świadczy.
To dość znany i aktywny użytkownik WUS.
:
Może przez to bardziej rozumie innego człowieka z tym samym hobby .
Santino napisał/a: |
Sam fakt, że ze mną koresponduje w ogóle nadal, raczej dobrze o nim świadczy. To dość znany i aktywny użytkownik WUS. |
Może przez to bardziej rozumie innego człowieka z tym samym hobby .
:
Santino, Pay Pal nie jest żadnym bogiem,ani wyrocznią , odkąd wydymali mnie na kasę mam ich gdzieś ..
uzytkownik wus tym bardziej ni jest żadnym pewniakiem ,bo nawet w rodzinie zdarzają się wałki ..
i nie piszcie mi ,że mam za mało wiary w ludzi
zapłaciłeś z góry, towar nie doszedł , kasę całą powinien Ci w zębach przynieść i tyle..E O T z mej strony
uzytkownik wus tym bardziej ni jest żadnym pewniakiem ,bo nawet w rodzinie zdarzają się wałki ..
i nie piszcie mi ,że mam za mało wiary w ludzi
zapłaciłeś z góry, towar nie doszedł , kasę całą powinien Ci w zębach przynieść i tyle..E O T z mej strony
:
a jak wyskoczył z połową,znaczy się czuje swą winę |
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Sylwek, Może i powinien.
Pytanie, czy Ty na jego miejscu byś przyniósł...?
Mnie się jego podejście akurat podoba.
Pytanie, czy Ty na jego miejscu byś przyniósł...?
Mnie się jego podejście akurat podoba.
:
Santino, ja akurat w tej sytuacji oddałbym całą kasę , bo dorabianie się na cudzej stracie nie leży w mej naturze ,
niestety pojęcie moralności w dzisiejszym świecie uległo degradacji ..
tak poza tematem : wiszę Ci jeszcze siano za jedną wskazówkę , bo gdybym się nie uparł na pewną robotę ,to byś jej nie zgubił i uwierz mi,że jest mi z tym ogólnie źle ..
niestety pojęcie moralności w dzisiejszym świecie uległo degradacji ..
tak poza tematem : wiszę Ci jeszcze siano za jedną wskazówkę , bo gdybym się nie uparł na pewną robotę ,to byś jej nie zgubił i uwierz mi,że jest mi z tym ogólnie źle ..
:
Sylwek, współczuję całej sytuacji. Mam nadzieję, że chociaż 50% odzyskasz...
:
Oddając całą kasę gościu jest stratny całą kasę. Oddając pół stratny jest pół - tak samo, jak Santino. Gzie tu dorabianie się na stracie?
Santino, ja akurat w tej sytuacji oddałbym całą kasę , bo dorabianie się na cudzej stracie nie leży w mej naturze ,
niestety pojęcie moralności w dzisiejszym świecie uległo degradacji .. |
Oddając całą kasę gościu jest stratny całą kasę. Oddając pół stratny jest pół - tak samo, jak Santino. Gzie tu dorabianie się na stracie?
:
bEEf, chcesz sprzedam Ci cokolwiek ,zapłać z góry , to "cokolwiek" nigdy do Ciebie nie dotrze , nieważne z jakiej przyczyny a ja zwyczajnie oddam Ci połowę kasy .... ..
gdybyś kiedykolwiek w swoim krótkim życiu miał okazję .... nie -o tym na forum zegarkowym pisał nie będę...
krótko -mogę robić z Tobą tak ze 4 takie deal-e w tygodniu ,,
gdybyś kiedykolwiek w swoim krótkim życiu miał okazję .... nie -o tym na forum zegarkowym pisał nie będę...
krótko -mogę robić z Tobą tak ze 4 takie deal-e w tygodniu ,,
:
Piwo na zlocie postawisz i będzie ok.
wiszę Ci jeszcze siano za jedną wskazówkę |
Piwo na zlocie postawisz i będzie ok.
:
Sylwek, nie rozumiem Twojego toku myślenia, mówi się trudno.
:
Odpowiedz do tematu
bEEf, zacznij robić u mnie zakupy zgodnie z Twoim tokiem myślenia,to zrozumiesz mój ...