Która piąteczka???
Odpowiedz do tematu

:
W sumie to przed chwilą. Wybór padł na opcję pierwszą, z tym że w wersji czarnej :))

Pozdrawiam,
Bartek
:
bartek.siwiec, facepalm

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
??? cool

Pozdrawiam,
Bartek
:
bartek.siwiec napisał/a:
W sumie to przed chwilą. Wybór padł na opcję pierwszą, z tym że w wersji czarnej :))

Baardzo dobry wybór pifko Wygląda stylowo i ma w sobie to coś :)

:
bartek.siwiec, - będziesz Pan zadowolony!

:
Teraz tylko jakiś pasek trzeba dobrać. Najlepiej taki, który będzie miał 18 mm przy uszach i przy klamerce :))

Pozdrawiam,
Bartek
:
bartek.siwiec, - załóż temat poszukamy :złośliwiec: ;)

:
beceen napisał/a:
1 jest fajna, mialem, ale ta koperta w tym ykonczeniu yglada wg mnie plastikowo :/

Zartujesz...

Santino napisał/a:
Bartek - one maluszki straszne.
Ten militarny jest też w większej wersji...
IMO lepszy.

Zartujesz...

Słoniu napisał/a:
(...) Jakby maluszka powiększyli do 41-42mm to byłby ideał! :głową w mur:

No wlasnie nie wiem.

Najlepiej to od razu 47mm... ;)

Ale wtedy bylby jak wszystkie "prawdziwe piloty".

Tak jak teraz jest oki.

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
bartek.siwiec napisał/a:

...O! I weź tu człowieku tłumacz, argumentuj...
Jak krew w piach!
:głową w mur:

Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
:
Słabe te argumenty... ;)

Musiałem więc sam dokonać wyboru :))

Pozdrawiam,
Bartek
:
bartek.siwiec, miałem czarną jedynkę, zegarek jest naprawdę rewelacyjny... ale strasznie mały, nawet jak na 38mm. Mam Certinę w tym samym rozmiarze i kurcze no... optycznie co najmniej 2-3 mm wydawała się większa.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ależ takie było założenie, żeby mały był :))

Pozdrawiam,
Bartek
:
Bartek słuszny wybór. Mam niebieskiego SNK807K2. Pamiętam jak go dorwałem w okresie świąt w grudniu to byłem tak zauroczony, że przez kilka pierwszych dni spałem w tym zegarku. Nie wiem skąd ten fenomen bo wcześniej i później z żadnym zegarkiem do łóżka nie poszedłem :P

Ta piątka jest mała, to fakt, ale przez to bardzo poręczna, fajnie układa się na nadgarstku i jak dla mnie jest świetnym towarzyszem wypraw rowerowych. Mam do tego zegarka duży sentyment i często zakładam go na rękę. Czarna da Ci pewnie większą możliwość kombinacji z paskami. Ja swoją dorwałem na rynku wtórnym więc nie mogłem grymasić :)

Ogółem będziesz Pan zadowolony. Taki ot budżetowy wdzięczny sportowo-militarny pilocik :D

Gratki przyszłego zegarka i Dziewczyny rozumiejącej Twoje potrzeby :))

To jeszcze wkleję swojego niebieskiego malucha. (zdjęcie z archiwum)

Ostatnio zmieniony przez Buczo 2012-11-01, 00:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Powie mi ktoś jaki jest ref tego Seiko, tylko w większym rozmiarze? :))

:
wpisz w alle seiko military to ci wyjdzie od groma i znajdziesz sobie oznaczenie np.

http://allegro.pl/zegarek...2752065815.html

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum