Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-11-01, 09:00, w całości zmieniany 2 razy
Ciniol, dzięki, już wiem, znalazłem. Kurcze... myślałem, że one mają identyczne tarcze... a te mi się nie podobają
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-11-01, 09:00, w całości zmieniany 2 razy
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dokładnie, jeżeli nie do gangu, lub galowego ubrania, to tylko jedynka.
Sylwek napisał/a: |
pod kurtajkę ,czy sweterek to tylko pierwsza |
Dokładnie, jeżeli nie do gangu, lub galowego ubrania, to tylko jedynka.
:
No wlasnie...
Chodzilem chyba z rok kolo tej duzej militarki jak lis dookola kurnika, juz nawet i Robem o niej gadalem z monsterzegarkow bo mial taka czarna z japonskiej produkcji, ale pierwsze rozczarowanie to bylo kiedys zdjecie, jak swieci (czy tez raczej co jest oplumowane, a co nie), a ostatecznie mi przeszlo, jak mialem ochote ja przymierzyc na zywca w sklepie.
Michał G. napisał/a: |
Ciniol, dzięki, już wiem, znalazłem. Kurcze... myślałem, że one mają identyczne tarcze... a te mi się nie podobają |
No wlasnie...
Chodzilem chyba z rok kolo tej duzej militarki jak lis dookola kurnika, juz nawet i Robem o niej gadalem z monsterzegarkow bo mial taka czarna z japonskiej produkcji, ale pierwsze rozczarowanie to bylo kiedys zdjecie, jak swieci (czy tez raczej co jest oplumowane, a co nie), a ostatecznie mi przeszlo, jak mialem ochote ja przymierzyc na zywca w sklepie.
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Mały genialny, trochę żałuję sprzedaży... ale jak znów kupię, to znów stwierdzę, że mały... i jak żyć Panie Premierze?! Jak?!
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zamiast powyższych poleciłbym SNX123, bardzo fajna "piąteczka"
Warto mu tylko założyc paseczek zamiast standardowej blaszki
Mam ten zegareczek i to jedyny maluszek którego jeszcze nie sprzedałem, lubię go i mi szkoda
Warto mu tylko założyc paseczek zamiast standardowej blaszki
Mam ten zegareczek i to jedyny maluszek którego jeszcze nie sprzedałem, lubię go i mi szkoda
:
Woytec60, ale Bartek ma podobnego Jaśka
:
piąteczka jest tylko jedna słuszna. Na tyle słuszna, że właśnie zanabyłem trzecią, z innym kolorem tarczy.
:
Wiem, widziałem ale to nie to
Michał G. napisał/a: |
Woytec60, ale Bartek ma podobnego Jaśka |
Wiem, widziałem ale to nie to
:
dwójka mnie się bardziej podobuje
:
Wojtku widziałem gdzieś ten model i to chyba nawet w niezłej cenie...A wiesz, że Twój właśnie mi się podobał. Z tym, że on na Twoim zdjęciu bardzo dużo zyskuje. I pewnie dlatego nie pokojarzyłem, że ten to ten Na zdjęciu w sklepie niespecjalnie mi się podobał...
EDIT:
Piąteczka generalnie zakupiona, więc dziękuję wszystkim, którzy byli zarówno za opcją pierwszą, jak i drugą oraz dodatkowo podzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat tych i innych modeli Seiko
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-11-01, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60 napisał/a: |
Zamiast powyższych poleciłbym SNX123, bardzo fajna "piąteczka"
[url=http://img826.images...203.jpg]Obrazek[/URL] Warto mu tylko założyc paseczek zamiast standardowej blaszki [url=http://img853.images...02m.jpg]Obrazek[/URL] Mam ten zegareczek i to jedyny maluszek którego jeszcze nie sprzedałem, lubię go i mi szkoda |
Wojtku widziałem gdzieś ten model i to chyba nawet w niezłej cenie...A wiesz, że Twój właśnie mi się podobał. Z tym, że on na Twoim zdjęciu bardzo dużo zyskuje. I pewnie dlatego nie pokojarzyłem, że ten to ten Na zdjęciu w sklepie niespecjalnie mi się podobał...
EDIT:
Piąteczka generalnie zakupiona, więc dziękuję wszystkim, którzy byli zarówno za opcją pierwszą, jak i drugą oraz dodatkowo podzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat tych i innych modeli Seiko
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-11-01, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
No to gratulacje i oczywiście prośba o fotki
PS
Gdyby jeszcze ktoś akurat myślał o zakupie czegoś w tym stylu to na kiziowym bazarku jest akurat fajna "piąteczka" SGGA11P1, podobna dosyc do tej mojej
Do tego sa jeszcze Primy i kilka rusków, ja tam się nie znam więc nie wiem, czy ciekawe
PS
Gdyby jeszcze ktoś akurat myślał o zakupie czegoś w tym stylu to na kiziowym bazarku jest akurat fajna "piąteczka" SGGA11P1, podobna dosyc do tej mojej
Do tego sa jeszcze Primy i kilka rusków, ja tam się nie znam więc nie wiem, czy ciekawe
:
Odpowiedz do tematu
Jak tylko dotrze z pewnością pojawią się jakieś fotki
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek