Compadres... zachciało mi się chrono. Upatrzyłem poljota. Gostek chce ze wszystkimi kosztami 550 PLN. Warto Nie chodzi mi tu o to czy to jest okazja czy nie ale czy stan zegarka na wasze oko wart jest tej może niezbyt wygórowanej sumy
Odpowiedz do tematu
: Chędożyć ?
Ostatnio zmieniony przez Spam 2012-11-01, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Spam 2012-11-01, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Spam, koperta ciut styrana, mechanizm wygląda ok , IMO jakby miał pójść taniej ,to bym się nie zastanawiał ,a tak....
chyba jednak za te diengi to nie..
chyba jednak za te diengi to nie..
:
Mało informacji.
musiałbyś się dopytać czy chrono się poprawnie zeruje,
obadać dokładniejsze zdjęcia tarczy - czy nie ma nalotu, przebarwień,
koronki ma jakieś dziwne ale chyba są oryginalne tylko miejscami zamienione.
musiałbyś się dopytać czy chrono się poprawnie zeruje,
obadać dokładniejsze zdjęcia tarczy - czy nie ma nalotu, przebarwień,
koronki ma jakieś dziwne ale chyba są oryginalne tylko miejscami zamienione.
:
Prawa koronka nie jest oryginalna. Cena wydaje mi się za wysoka. Powiem tak. Mam takiego samego w stanie bliskim ideałowi i gdybym go sprzedawał to na dzień dzisiejszy wołałbym 500 zł. Ale nie sprzedaje
Wydaje mi się, że górna granica w przypadku tego zegarka, który pokazałeś to 400 zł.
Poproś o lepsze zdjęcia tarczy.
Wydaje mi się, że górna granica w przypadku tego zegarka, który pokazałeś to 400 zł.
Poproś o lepsze zdjęcia tarczy.
:
Spam to kwestia chcenia, a nie ceny, jeśli ci pasi masz kasiorę bierz śmiało, fajna maszyna. Też takiego planuję niebawem szarpnąć
[ Dodano: 2012-11-01, 21:03 ]
coś Ci nie wierzę takie w stanie ideał śmigają znacznie powyżej, no ale jakby co to wezmę od Ciebie w tej cenie, trzymam za słowo
Buczo napisał/a: |
Cena wydaje mi się za wysoka. Powiem tak. Mam takiego samego w stanie bliskim ideałowi i gdybym go sprzedawał to na dzień dzisiejszy wołałbym 500 zł. Ale nie sprzedaje |
coś Ci nie wierzę takie w stanie ideał śmigają znacznie powyżej, no ale jakby co to wezmę od Ciebie w tej cenie, trzymam za słowo
:
Właśnie tego się obawiam, że to kwestia chcenia. Podoba mi się, ale wydać 550... a jak mi się nie spodoba to opchać byle poszedł bo nie mogę się nań patrzeć za 350-400PLN to inna sprawa
Maras68 napisał/a: |
Spam to kwestia chcenia, a nie ceny, jeśli ci pasi masz kasiorę bierz śmiało, fajna maszyna |
Właśnie tego się obawiam, że to kwestia chcenia. Podoba mi się, ale wydać 550... a jak mi się nie spodoba to opchać byle poszedł bo nie mogę się nań patrzeć za 350-400PLN to inna sprawa
:
Spam, daj se siana , napij się
:
...mądrej głowie dość dwie słowie...
:
Na mój gust cena o 100-150 za wysoka. Gdyby był w cyrylicy to moooze, ale w takim stanie i w tej wersji nie dałbym wiecej ńiz 400 zł. Ale to jestem ja, Ty sam wiesz coś masz w portfelu i musisz zdecydować. Tak jak ktoś już pisał, koronki nie wyglądają ciekawie, a już na pewno ta główna.
Btw. Dobry tytuł wątku jakoś człowieka mimowolnie ciągnie
Btw. Dobry tytuł wątku jakoś człowieka mimowolnie ciągnie
:
...dzięki Panowie za wasze sugestie...
:
No może trochę przesadziłem z tym ideałem, bo przy moim ktoś majstrował (brudne wskazówki, kropka między 11-12 godz.), ale pomimo tego za taki egzemplarz wołałbym 500 zł.
Ten pokazany przez Spama chyba trochę się różni...
Gdyby udało Ci się zejść na 300-350 bierz bez zastanowienia
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2012-11-01, 22:01, w całości zmieniany 3 razy
Maras68 napisał/a: | ||
coś Ci nie wierzę takie w stanie ideał śmigają znacznie powyżej, no ale jakby co to wezmę od Ciebie w tej cenie, trzymam za słowo |
No może trochę przesadziłem z tym ideałem, bo przy moim ktoś majstrował (brudne wskazówki, kropka między 11-12 godz.), ale pomimo tego za taki egzemplarz wołałbym 500 zł.
Ten pokazany przez Spama chyba trochę się różni...
Gdyby udało Ci się zejść na 300-350 bierz bez zastanowienia
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2012-11-01, 22:01, w całości zmieniany 3 razy
:
Spam, nie chędożyć. Stan delikatnie mówiąc taki se. Za 500 zł to na allegro ostatnio parę chrono w bardzo dobrych stanach było.
:
Ano dokładnie. Ta Poljocina jest dosyć popularna na aledrogo. Wiem co mówię, bo sam kiedyś polowałem na podobnego, ale koniec końców na czas jakiś odeszły mi chęci na zakup. Także polecam pogrzebać solidnie a w końcu znajdzie się coś interesującego. Ewentualnie starguj trochę, bo to jak dla mnie zbyt ekskluzywna kurtyzana
tygrys sypia czasami
:
Ideał, ideał,Gratuluję egzemplarza takiego jeszcze na alle nie było, jeden był stan NOS to gość chciał tysiaka...
[ Dodano: 2012-11-02, 09:12 ]
SPAM walnij do gościa maila z propozycją swoją, może zatrybi, a jak nie to wstrzymaj się i poczekaj bo ostatnio spory był wysyp choć przeciętnych egzemplarzy, ale może co konkretnego się trafi. Inna sprawa czy wytrzymasz parcie, wiem coś o tym, jak się człek napali to koniec, będzie zakup
[ Dodano: 2012-11-02, 09:15 ]
a ten pójdzie za 4 stówki, bo nikt nie da więcej:
http://allegro.pl/kolekcj...2760303590.html
Buczo napisał/a: |
No może trochę przesadziłem z tym ideałem, bo przy moim ktoś majstrował (brudne wskazówki, kropka między 11-12 godz.), ale pomimo tego za taki egzemplarz wołałbym 500 zł. |
Ideał, ideał,Gratuluję egzemplarza takiego jeszcze na alle nie było, jeden był stan NOS to gość chciał tysiaka...
[ Dodano: 2012-11-02, 09:12 ]
SPAM walnij do gościa maila z propozycją swoją, może zatrybi, a jak nie to wstrzymaj się i poczekaj bo ostatnio spory był wysyp choć przeciętnych egzemplarzy, ale może co konkretnego się trafi. Inna sprawa czy wytrzymasz parcie, wiem coś o tym, jak się człek napali to koniec, będzie zakup
[ Dodano: 2012-11-02, 09:15 ]
a ten pójdzie za 4 stówki, bo nikt nie da więcej:
http://allegro.pl/kolekcj...2760303590.html
:
Odpowiedz do tematu
A tak w ogole to ten zegarek jest genialny - dla mnie najlepszy z radzieckich (przedkladam go nad precyzyjnego 2809, nad ultracienkiego 2415/16 i nawet nad Striele 3017, pomino jej historii).
Ale ja bym radzil polowac na model ze srebrnymi subtarczami, taki jak moj - zdjecie po raz kolejny :
Ale ja bym radzil polowac na model ze srebrnymi subtarczami, taki jak moj - zdjecie po raz kolejny :