Wieś spiewa i tańczy, cepelia itd. ale co poradzę
Odpowiedz do tematu

Cichy
[Usunięty]
:
Lorus?
Tarcza na żywo jest przepiękna. Zdjęcia nie oddają nawet połowy jej uroku.
Sam bym nabył, jakbym szukał eleganta.

:
Ciniol napisał/a:
sentyment.

Czyli starzeje :))

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
bEEf napisał/a:
Ciniol napisał/a:
sentyment.

Czyli starzeje :))

Bycie sentymentalnym zależny od nabytej w procesie wychowania wrażliwości a nie od wieku.
Ty gófniarzu buraczany ;) :)) :))

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:

To model 51752.45.35

:
No prawie Tomku - indeksy są złote bo to widać nawet na dwójce ale nie wiem jak ze wskazówkami. Musze pogrzebać w sieci.

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, ta Adriatica, którą pokazałeś, to daleko posunięta inspiracja którymś ze starych Atlanticów. Szukaj wśród nich ..

:
Tylko problem z vintagami jest taki że co do dokładności chodu to loteria - nie żebym mierzył dobowe odchyłki o 10-20 sekund, ale robienie minuty w tę lub tamtą to już dla mnie za dużo.

:
Może była reedycja? Ten, który pokazałem wyżej, to też reedycja starego modelu ..

:
Ciniol napisał/a:
Bycie sentymentalnym zależny od nabytej w procesie wychowania wrażliwości a nie od wieku.
Ty gófniarzu buraczany

:P

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
masz szczęście że muszę coś popracować bo bym ci tu dał pokazywać język plask
na razie mam zanurzenie ale jakbyście mieli dalsze propozycje to bardzo proszę, później oblukam

:
Ciniol, ta adriatica, to nie jest vintage.
Ogladalem ja w sklepie jakos rok temu, nowke.
to jest Adriatica A8142.1251A; wersja na ecie jest drozsza, byla tez wersja na claro.

beceen | ***** ***
:
fajna jest wersja z niebieskimi indeksami, ale znalazlem tylko na ecie i w cenie 1200 zeta :D

beceen | ***** ***
:
Ciniol, znalazlem jeszcze fajnego citizena NP4013-06A. Powinien Ci podejsc :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum