Lorus?
Tarcza na żywo jest przepiękna. Zdjęcia nie oddają nawet połowy jej uroku.
Sam bym nabył, jakbym szukał eleganta.
Odpowiedz do tematu
:
:
Czyli starzeje
Ciniol napisał/a: |
sentyment. |
Czyli starzeje
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Bycie sentymentalnym zależny od nabytej w procesie wychowania wrażliwości a nie od wieku.
Ty gófniarzu buraczany
bEEf napisał/a: | ||
Czyli starzeje |
Bycie sentymentalnym zależny od nabytej w procesie wychowania wrażliwości a nie od wieku.
Ty gófniarzu buraczany
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
To model 51752.45.35
To model 51752.45.35
:
No prawie Tomku - indeksy są złote bo to widać nawet na dwójce ale nie wiem jak ze wskazówkami. Musze pogrzebać w sieci.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, ta Adriatica, którą pokazałeś, to daleko posunięta inspiracja którymś ze starych Atlanticów. Szukaj wśród nich ..
:
Tylko problem z vintagami jest taki że co do dokładności chodu to loteria - nie żebym mierzył dobowe odchyłki o 10-20 sekund, ale robienie minuty w tę lub tamtą to już dla mnie za dużo.
:
Może była reedycja? Ten, który pokazałem wyżej, to też reedycja starego modelu ..
:
Ciniol napisał/a: |
Ty gófniarzu buraczany |
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
masz szczęście że muszę coś popracować bo bym ci tu dał pokazywać język
na razie mam zanurzenie ale jakbyście mieli dalsze propozycje to bardzo proszę, później oblukam
na razie mam zanurzenie ale jakbyście mieli dalsze propozycje to bardzo proszę, później oblukam
:
Ciniol, ta adriatica, to nie jest vintage.
Ogladalem ja w sklepie jakos rok temu, nowke.
to jest Adriatica A8142.1251A; wersja na ecie jest drozsza, byla tez wersja na claro.
Ogladalem ja w sklepie jakos rok temu, nowke.
to jest Adriatica A8142.1251A; wersja na ecie jest drozsza, byla tez wersja na claro.
beceen | ***** ***
:
Jest też taka wersja http://www.goldtop.pl/pro...products_id=765
i taka http://www.goldtop.pl/pro...products_id=263
i taka http://www.goldtop.pl/pro...products_id=263
:
fajna jest wersja z niebieskimi indeksami, ale znalazlem tylko na ecie i w cenie 1200 zeta
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
Ciniol, znalazlem jeszcze fajnego citizena NP4013-06A. Powinien Ci podejsc