G. Gerlach - FOKA
Odpowiedz do tematu

:
Hendrix89 napisał/a:
Dobrze się czyta, ale nie zgadzam się w 100%. Może w 85-90% :P

I o to właśnie chodzi cool Recenzje zazwyczaj są jednak naznaczone lekko subiektywną opinią. ;)

:
IMHO Foka jak dla mnie robi większe wrażenie niż bliźniaczy komercyjny Otago, który ma się pojawić. A recka bardzo wporzo ;)

tygrys sypia czasami
:
Jak zwykle świetna recenzja Słoniu, czyta się bardzo gładko i przyjemnie. Natomiast, co do urody samego zegarka, to oczywiscie kwestia gustu, do mnie cuś nie przemawia...

:
Próbuję się przekonać do Foki, ale średnio mi to wychodzi. Chyba przez ten kolorowy bezel... W Otago lepiej wszystko współgra.

:
Pamiętajcie proszę, że de facto tylko na zdjęciach kolor niebieski na bezelu nie współgra z kolorem niebieskim na tarczy. To niechybnie wina lampy błyskowej. W rzeczywistości w świetlne dziennym dość trudno znaleźć różnice między tymi elementami. Być może fakt, iż niebieski kolor na bezelu to luma powoduje, że w świetle lampy błyskowej robi się tak jasny. W rzeczywistości jest on o wiele ciemniejszy, niemal granatowy.

hrg.pl
:
Potwierdzam to, co napisał Dominik. W świetle dziennym kolory na bezelu są bardziej neutralne i lepiej zgrane z tarczą, niż w świetle sztucznym. I naprawdę wygląda to lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach. Trochę też zależy od kąta patrzenia, choć w ciągu dnia odcień zawsze jest ciemniejszy niż przy świetle sztucznym.
Fajna rzeczowa recenzja, zdjęcie lumy wymiata!

Ostatnio zmieniony przez torsen 2012-11-02, 23:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie woleliście, żeby bezel obracał się w jedną stronę ? Było by bardziej PRO :) Fajnie na prawdę wygląda ta foczka, jednak trochę się wydaje za gruba, jak się nosi? Nie obijacie o futryny drzwi? :P :))

Edit:
:głową w mur:

Ostatnio zmieniony przez jarecki.k 2012-11-19, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
:
jarecki.k napisał/a:
Nie obijacie o futryny dżwi?

No raczej o "dżwi" to się chłopaki Fokami nie obijają, może o "drzwi"? ;)

Antisocial and faceless...
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum