Odpowiedz do tematu
:
Michał G., orca w pvd już załatwiona, tylko ona ni wuja nie pasuje do gatunek
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-11-03, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
znaczy się do garnituru? Ciężko żeby duży, szpanerski zegarek pasował zarówno do wyciągniętego t'shirta i garniaka z krawatem... Pomijając już fakt posiadania kilku zegarków, to jednak mając jeden, który chce się nosić do wszystkiego to imo powinien być dosyć uniwersalny, a zegarek tego typu taki nigdy nie będzie.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-11-03, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Seiko albo Orient, zwiss made w tej kasie nie dostanie
Apa13 napisał/a: |
Kolezanka szuka też zegarka za 600 zł swiss na bransolecie w automacie dla brata... |
Seiko albo Orient, zwiss made w tej kasie nie dostanie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, Adriatica przeglądała też Citizeny, kazałem Orientu (big mako) i seikacze...
Jutro idzie pochodzić po arkadii, ale jej pranie mózgu zrobią...
[ Dodano: 2012-11-03, 19:26 ]
Michał G., ma być duży szpanerski i pasować do garniaka i mieć bransoletę. Kobiet nie znasz?
Jutro idzie pochodzić po arkadii, ale jej pranie mózgu zrobią...
[ Dodano: 2012-11-03, 19:26 ]
Michał G., ma być duży szpanerski i pasować do garniaka i mieć bransoletę. Kobiet nie znasz?
:
Ale w automacie?? To fajne zegarki, nieco przewartościowane, ale fajne, z tym, że automatów zbyt wielu w budżecie nie mają, tym bardziej na bransolecie chyba??
[ Dodano: 2012-11-03, 18:35 ]
Opis ewidentnie podświadomie wskazuje na Big Mako
Adriatica |
Ale w automacie?? To fajne zegarki, nieco przewartościowane, ale fajne, z tym, że automatów zbyt wielu w budżecie nie mają, tym bardziej na bransolecie chyba??
[ Dodano: 2012-11-03, 18:35 ]
Michał G., ma być duży szpanerski i pasować do garniaka i mieć bransoletę. |
Opis ewidentnie podświadomie wskazuje na Big Mako
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, wysłałem link do jakiejś tytanowej na rondzie adriatiki i spodobała się.
Big Mako też się spodobało. Nie potrafię się odnaleźć w jej gustach. Nie lubię bransolet..
Albo same chińczyków mi w głowie
Big Mako też się spodobało. Nie potrafię się odnaleźć w jej gustach. Nie lubię bransolet..
Albo same chińczyków mi w głowie
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-11-03, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Czemu się dziwicie, przecież bransoleta do garnituru to klasyka na naszych ulicach, wielokrotnie słyszałem że właśnie takie zegarki są najbardziej eleganckie. Swoją drogą, jeśli sporej części rodaków nie radzi łączenie owego garnituru z krótką kurtką, czapką i plecakiem, to o jakiej elegancji my w ogóle rozmawiamy Dodajcie do tego równie popularne przekonanie, jakoby posiadanie kilku zegarków było fanaberią i totalną rozrzutnością, i macie wytłumaczenie dla podejścia owej koleżanki
Ostatnio zmieniony przez Machu 2012-11-03, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez agaron 2012-11-03, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Machu, nie znasz się nic a nic W demokracji większość przecież ma rację
Ostatnio zmieniony przez agaron 2012-11-03, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
A to tak jest? To ja się stąd wypisuję!
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-11-03, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Machu napisał/a: |
posiadanie kilku zegarków (...)fanaberią i totalną rozrzutnością, |
A to tak jest? To ja się stąd wypisuję!
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-11-03, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G., ja od środy nosze ten sam. Innych zapomniałem zabrać
:
Michał G. napisał/a: |
Ciężko żeby duży, szpanerski zegarek pasował zarówno do wyciągniętego t'shirta i garniaka z krawatem... |
:
Tomek, gdzie go można za 200 zł zanabyć?
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Kuwa, dziś wygrywam w Totka i kupuję tę Omesię pod choinkę
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Duży? No duży, 46mm, szpanerski? Szpanerski jak najbardziej .. A gdzie za 200zł to mi Regulamin nie pozwala
Poza tym to taki mały OT był .. Ten zegarek nosiłbym do wszystkiego: do szlafroka, krótkich gaci i smokingu .. Kopania dołów i rautu u ambasadora Jej Królewskiej Mości
agaron napisał/a: |
Tomek, gdzie go można za 200 zł zanabyć? |
Duży? No duży, 46mm, szpanerski? Szpanerski jak najbardziej .. A gdzie za 200zł to mi Regulamin nie pozwala
Poza tym to taki mały OT był .. Ten zegarek nosiłbym do wszystkiego: do szlafroka, krótkich gaci i smokingu .. Kopania dołów i rautu u ambasadora Jej Królewskiej Mości
:
Odpowiedz do tematu
Tylko zauwazcie, ze gdyby nie inny 'pracownik' w służbie JKM, to takie wielkie, szpanerskie chrono na kajdanie nie miałoby nic wspólnego z elegancją Popkultura dziś kształtuje normy, od tego nie uciekniemy