Odpowiedz do tematu
:
jasiek wiele lepszy a wykonczony tez wzorowo. strixowe foty powinne byc zakazane w ankietach
jasiek wiele lepszy a wykonczony tez wzorowo. strixowe foty powinne byc zakazane w ankietach
:
Pulsar, zobaczymy jak na żywo wygląda.
:
Pulsar idzie do jednego z kolegów, poczekajcie chwile, albo niech Strix coś napisze.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13,
Przeca napisał:
Apa13 napisał/a: |
niech Strix coś napisze |
Przeca napisał:
strix napisał/a: |
akurat w tym konkretnie wypadku w realu robi jeszcze wieksze wrazenie |
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-11-03, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Przeoczyłem, przepraszam
Mam problem że skupieniem, może to wina sposobu leczenia przeziębienia, bo sheridansem
Mam problem że skupieniem, może to wina sposobu leczenia przeziębienia, bo sheridansem
Ostatnio zmieniony przez Apa13 2012-11-03, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
:
a ja to na Jaska kliknalem
Pulsar taki wenszowy.
Pulsar taki wenszowy.
Czas nie pieniądz, zawsze jest.
:
Kurka... takie porównanie dość cieżkie. Diver i chrono. Ale biorąc pod uwagę, że jakościowo oba jak najbardziej ok i patrząć tylko na seroko pojętą aparycję z wyłączeniem stylu w jakim ma sie to trzymać, to powiem, że 1!
Ten Pulsar jest świetny
Ten Pulsar jest świetny
:
Uwiedziony Strixową fotką wskazałem Pulsara. Ale ten Jasiek też jest świetny.
:
Pulsar zdecydowanie.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Mój głos na Pulsara
Pewnie duża w tym zasługa Strix'a
Pewnie duża w tym zasługa Strix'a
:
To Twój egzemplarz? Czytałem gdzieś w necie, że bezel w nim mocno lata. Możesz potwierdzić?
capt66 napisał/a: |
Obrazek
jasiek wiele lepszy a wykonczony tez wzorowo. strixowe foty powinne byc zakazane w ankietach |
To Twój egzemplarz? Czytałem gdzieś w necie, że bezel w nim mocno lata. Możesz potwierdzić?
:
foto z neta, macałem kiedyś tam i nic podobnego nie zauważyłem, dla mnie must have jest ten zegar.
:
Dwa różne zegarki:/ Ale Pulsar. Bo ładniejszy
:
Pulsar ofkors
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Odpowiedz do tematu
Pewnie, że pulsar. Miałem tego Jaśka, sprzdałem od razu. Zabawkowy jakiś taki... no i bezel faktycznie kręci się sam.