Bardzo ładna ta Adriatica.
Zresztą, takie sikory podobają się Kumotrom od dawna.
Pierwszy z brzegu : OrientStar Svedosa.
OrientStar
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-11-02, 19:11, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez Eustachy 2012-11-02, 19:11, w całości zmieniany 3 razy
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Widziałem gdzieś niedawne tego OS-a w wersji złotej - taniej niż ta Svedosa - muszę poszukać... Jest też trochę Seiko tyle, że tam z regyły indeksy nie są numerowane.
Eustachy napisał/a: |
Bardzo ładna ta Adriatica.
Zresztą, takie sikory podobają się Kumotrom od dawna. Pierwszy z brzegu : OrientStar Svedosa. OrientStar |
Widziałem gdzieś niedawne tego OS-a w wersji złotej - taniej niż ta Svedosa - muszę poszukać... Jest też trochę Seiko tyle, że tam z regyły indeksy nie są numerowane.
World Wide Watches
:
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-11-03, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Widziałem tą Adriaticę na żywo i muszę przyznać, że wersję stalową bym sobie z chęcią zanabył. Chociaż w złotku też bym ponosił. Jak się podoba to po co szukać zamiennika
Lorusy, które pojawiły się w tym wątku też widziałem i na żywo ta tarcza jednak nie do końca do mnie przemawia...
Lorusy, które pojawiły się w tym wątku też widziałem i na żywo ta tarcza jednak nie do końca do mnie przemawia...
Ostatnio zmieniony przez Bartek 2012-11-03, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
A dlaczego sobie nie kupisz? Pochodzisz albo popatrzysz aż Ci przejdzie, a później sprzedasz na Kizi
:
a nie sprzedaję swoich zegarków
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
To zamienisz
Ciniol napisał/a: |
a nie sprzedaję swoich zegarków |
To zamienisz
:
raz tylko popełniłem takie coś i żałuję
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Odpowiedz do tematu
Powiem Ci tak - jeśli taki zakup nie zrobi dziury budżetowej, to weź. Zegarek jest całkiem całkiem i za stosunkowo normalne pieniądze. Tomka Atlantic też niczego sobie
Tylko mnie jest łatwo mówić, bo nie mam oporów ze sprzedażą zegarków...
Z trzeciej strony (od koronki ) to jeśli kupisz z możliwością zwrotu w ciągu tygodnia to będziesz mógł go sobie dokładnie obejrzeć i się z nim "przespać". Po 2-3 dniach zdecydujesz. I to może najlepsze rozwiązanie?
Tylko mnie jest łatwo mówić, bo nie mam oporów ze sprzedażą zegarków...
Z trzeciej strony (od koronki ) to jeśli kupisz z możliwością zwrotu w ciągu tygodnia to będziesz mógł go sobie dokładnie obejrzeć i się z nim "przespać". Po 2-3 dniach zdecydujesz. I to może najlepsze rozwiązanie?