Odpowiedz do tematu
:
Dajcie spokój z tym Tissotem - Somesa niech bierze
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Co siê dziwisz? Lata s³ita¶nego marketingu nie posz³y na marne
Iks napisa³/a: |
Dajcie spokój z tym Tissotem - Somesa niech bierze |
Co siê dziwisz? Lata s³ita¶nego marketingu nie posz³y na marne
:
Tissot. I ju¿.
:
W szoku jestem, ¿e stenek siê odbi³ i goni somes'a. Tissot widzê jednak mocno prowadzi . Dzisiaj niestety ogl±da³em nowe kanapy do du¿ego pokoju i wpad³ lepszej po³ówce pomys³ na nowy stó³ z nowymi krzes³ami Bud¿et zakupów wiêc stanowczo mocniej ucierpi ni¿ my¶la³em... Pewnie zakup siê przesunie na koniec grudnia/pocz±tek stycznia Nie zmienia faktu, ¿e chyba jednak wybieraæ bêdê pomiêdzy 1 a 3
:
To we¼ Orienta ( niekoniecznie w tym kolorze).
:
Zaraz, zaraz
W oryginale by³o "chiñskich" werków, ale jeden czort. I tak wiadomo co autor chcia³ przekazaæ forumowej gawiedzi.
Chyba nie trzeba pisaæ sk±d pochodzi cytat
Tomek napisa³/a: |
Mr Hayek by³by wniebowziêty .. Eta wygrywa z porz±dnym inha³sem, który powinien zjadaæ j± na ¶niadanie .. Koniec ¦wiata |
Zaraz, zaraz
Cytat: |
Za 40 lat (mam nadziejê, ¿e do¿yjê) bêdê sprawdza³ godzinê na zegarku z babci± Et± w ¶rodku, a Ty (te¿ mam nadziejê, ¿e do¿yjesz) bêdziesz popija³ Coca-Colê z puszki wyprodukowanej z tych dalekowschodnich werków. |
W oryginale by³o "chiñskich" werków, ale jeden czort. I tak wiadomo co autor chcia³ przekazaæ forumowej gawiedzi.
Chyba nie trzeba pisaæ sk±d pochodzi cytat
:
Tissot. Chocia¿ nie jestem pewny. Ale to jeden z nielicznych nowych Tissotów, które mi siê podobaj± (tarcza). Reszta taka sobie. Na tym zdjêciu wygl±da ¶rednio, ale w realu znaaacznie lepiej. "Bransoletka" zdecydowanie do wymiany.
:
Mój g³os na OS'a
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
ja wybra³bym stenka
Segoy
:
OS naj³adniejszy! Tissot na drugim miejscu.
:
Zdecydowanie Orient - zawsze mi siê podoba³, no i ma uwielbian± przeze mnie komplikacjê - rezerwê chodu. A ta w³a¶ciwie jest nieosi±galna w k³alitach poni¿ej 3 tysi. Bo panie - musi kosztowaæ.
:
eeee. A parniski?
Bibliotek@rz napisa³/a: |
A ta w³a¶ciwie jest nieosi±galna w k³alitach poni¿ej 3 tysi. Bo panie - musi kosztowaæ. |
eeee. A parniski?
:
Dlategom o k³aliciakach pisa³. Japoñczycy i Chiñczycy przynajmniej do sprawy uczciwie podchodz± i mo¿na zegarek z PR kupiæ ju¿ za 250 z³ czy 1000 z³. A modyfikacja eci musi kosztowaæ chory pieni±dz i tak Cytryna lub Tissot w podstawowej wersji kosztuje 1500, a jak dorzuc± mu rezerwê to 3500 albo 4000.
:
wzglêdy typowo estetyczne-Tissot
:
Odpowiedz do tematu
Oreinta nie znam, a na Orienta odda³em g³os
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...