Odpowiedz do tematu
:
Myślę, ze za 250 zł nie ma co wybrzydzać. Bransoleta nie jest najwalniejsza w tym zegarku. Na pasku też się ładne prezentuje.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Szkoda, że niebieskich nie robią. Z nakładanymi indeksami byłaby malina - już by do mnie jechał...
Skate or die!
:
Jak nie robią, jak robią
Musisz szukać modelu BEB036.
Co do bransolety to moim zdaniem nie jest aż tak marna, jak Rudolf pisze Fakt, zapięcie jest bez zabezpieczenia, ale chyba jeszcze mi się nie zdażyło coby się samo rozpięło (a hulałem kiedyś w nim na weselu ). Mi ta bransa bardzo pasuje
prezesso napisał/a: |
Szkoda, że niebieskich nie robią. Z nakładanymi indeksami byłaby malina - już by do mnie jechał... |
Jak nie robią, jak robią
Musisz szukać modelu BEB036.
Co do bransolety to moim zdaniem nie jest aż tak marna, jak Rudolf pisze Fakt, zapięcie jest bez zabezpieczenia, ale chyba jeszcze mi się nie zdażyło coby się samo rozpięło (a hulałem kiedyś w nim na weselu ). Mi ta bransa bardzo pasuje
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Oj ten niebieski fajniutki. Gada do mnie i to bardzo, muszę się do niego przymierzyć.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek
:
Szkoda, że chcą dwie stówy więcej za tą niebieską tarczę
bartek.siwiec napisał/a: |
Musisz szukać modelu BEB036. |
Szkoda, że chcą dwie stówy więcej za tą niebieską tarczę
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Bronek napisał/a: |
Szkoda, że chcą dwie stówy więcej za tą niebieską tarczę |
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Jak myslicie na bonetto owy sikorek jak by wyglądal ... ?
:
Odpowiedz do tematu
Hmmm...jakoś nie widzę go na gumie. Szczerze mówiąc, to chyba najlepiej mu na bransie. Próbowałem z paskiem i to jednak nie to
[ Dodano: 2012-12-11, 21:35 ]
Parę fotek się poniewiera gdzieś w nadgarstkowych, to pomyślałem, że wrzucę w jedno miejsce
[ Dodano: 2012-12-11, 21:35 ]
Parę fotek się poniewiera gdzieś w nadgarstkowych, to pomyślałem, że wrzucę w jedno miejsce
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek