do 5 stów
Odpowiedz do tematu

:
Kolego Szajmon, jak będziesz coś kupował u tego Stauera to daj znać. Gazomierz wymiata..... :shock:

Szymon
[Usunięty]
:
pieron napisał/a:
Kolego Szajmon, jak będziesz coś kupował u tego Stauera to daj znać. Gazomierz wymiata..... :shock:

Ja to się pewnie nie zbiore za szybko na ten zakup. Ale będę miał na uwadze. Jak się zbierzesz szybciej to też informuj, może mnie zmotywujesz ;)

Propozycji ciąg dalszy(różności, ale już mniej odjechane)
Wesoły G
Parniak
Aviator1
Aviator2
Casio
Takie ło
A tu klasyka. Wygląda ładnie, ciekawe jak jakość (zna ktoś?)

maciek
[Usunięty]
:
Generalnie staram się nie komentować propozycji... ale te powyższe, to IMO kompletna katastrofa. :)) Avaitory słabieńkie, chyba da się kupić połowę taniej. ;)
A to "takie ło" to jak rozumiem zamierzony żart? facepalm

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-11-27, 11:01, w całości zmieniany 3 razy
olek
[Usunięty]
:
Dawaj Maiek;)

maciek
[Usunięty]
:
Bierz minimonstera, to są świetne zegarki. ;)

Szymon
[Usunięty]
:
Powiedzieli - "Olek lubi dziwadła", to dziwadłami strzelam :)) (może nie wszystkie to dziwadła ale jednak mozna stwierdzić ich obecność).
Tak na poważnie, to w tym budżecie to bym niebieskiego Ray-a wział

:
Pany jak te Stauery co się w tym wątku pojawiały - ma ktoś, ktoś je na żywo widział, jakieś wrażenia? Przyznam, że ten gazomierz nawet kusi żeby ko kliknąć.

Szymon
[Usunięty]
:
belmondoo napisał/a:
Pany jak te Stauery co się w tym wątku pojawiały - ma ktoś, ktoś je na żywo widział, jakieś wrażenia? Przyznam, że ten gazomierz nawet kusi żeby ko kliknąć.

Niedawno ten gazomierz poszedł na bazarku, więc ktośtam ma ;) Obstawiam, że 2 są na pewno u Kumoterstwa gdzieś.

:
sprawdź Stuhhrlinga

http://www.ebay.com/sch/i...&_skc=100&rt=nc

maciek
[Usunięty]
:
automatyczny GMT jest całkiem fajny.

:
zobacz, troche drozej ale może na zatoce w dobrej kasie znajdziesz

:
Ja tylko chciałem zauważyć, ze te zegary pokazane przez Strixa na poprzedniej stronie wyglądają dla mnie jak homage Casio Edifice :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum