Co myślicie o takim Oriencie? Ktoś miał styczność...?
http://orientwatchusa.com/er0200bb
Odpowiedz do tematu
: Orient opinie
:
mety1, nikt go u nas nie miał, Ciniol się przymierzał swojego czasu, ja również. W każdym razie na stronie którą podałeś cena jest mocno przesadzona.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
w ezegarku w Bolandzie chyba też jest, ale nie wszystkie opcje kolorów - jak już mam zamiar go kupić to zaraz jakaś melepeta pokazuje coś innego co musi być kupione ale kiedyś będzie on mój
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Na zatoce są:
http://www.ebay.pl/sch/i....disk&_sacat=281
najfajniejszy chyba czarny z zielonymi indeksami.
Generalnie to kwestia gustu, podobha sie to brać, werk tam standardowy i trwały czyli stare, dobre 469 w wersji 46943.
To samo co w mojej limitce i to samo co w starych, trzydziestoletnich "patelniach", werk nie do zajechania.
http://www.ebay.pl/sch/i....disk&_sacat=281
najfajniejszy chyba czarny z zielonymi indeksami.
Generalnie to kwestia gustu, podobha sie to brać, werk tam standardowy i trwały czyli stare, dobre 469 w wersji 46943.
To samo co w mojej limitce i to samo co w starych, trzydziestoletnich "patelniach", werk nie do zajechania.
:
wiem że przesadzona ale chciałem tylko pokazać przykład:) co do kolorystyki to ten z niebieskimi detalami lepszy:)
:
Jeszcze tu jest. Klik
Jak weźmiesz pod uwage koszty przesyłki tego co na E-bayu to różnica nie jest porazająca, a zegarek idzie od sąsiadów a nie z Malezji na przykład .
Od strony użytkowej nic Ci nie powiem, bo nie mam, ale bardzo mi się ten zegarek podoba. I już możesz się za niego walić
Jak weźmiesz pod uwage koszty przesyłki tego co na E-bayu to różnica nie jest porazająca, a zegarek idzie od sąsiadów a nie z Malezji na przykład .
Od strony użytkowej nic Ci nie powiem, bo nie mam, ale bardzo mi się ten zegarek podoba. I już możesz się za niego walić
:
Ostatnio zmieniony przez Kamel 2012-12-03, 08:24, w całości zmieniany 1 raz
Tak jak kumotrzy pisali, werk to standardowy koń roboczy, więc bez obaw. Co do stylistyki, to indywidualna sprawa, ale mnie się podoba.
p.s.
jak się nie spodoba, to na bazarku znajdzie się jakaś dobra dusza, co to zgodzi się przygarnąć te lewki
p.s.
jak się nie spodoba, to na bazarku znajdzie się jakaś dobra dusza, co to zgodzi się przygarnąć te lewki
Ostatnio zmieniony przez Kamel 2012-12-03, 08:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeśli obecne orienty nadal mają to w środku co patelnie , to zegarek na pokolenia .
:
O to to...
Takiego dyska w dobrej cenie sam bym pomógł Kumotrowi się pozbyć
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-12-03, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Kamel napisał/a: |
...jak się nie spodoba, to na bazarku znajdzie się jakaś dobra dusza, co to zgodzi się przygarnąć te lewki |
O to to...
Takiego dyska w dobrej cenie sam bym pomógł Kumotrowi się pozbyć
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-12-03, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
powoli powoli ale coraz bardziej mi się podoba:D